23948sdkhjf

Kvibille Smides investerar i Koike skärmaskin

Kvibille Smides inköp av Koike skärmaskin innebär bland annat kortare ledtider.
Kvibille Smides AB har köpt en Koike skärmaskin av Iberobot Svenska AB. Inge Andersson, ägare till Kvibille Smides, berättar i ett pressmeddelande att skärmaskinen, som är utrustad för skärning med såväl plasma som gas, är en nyckelmaskin i verkstaden.

Skärmaskinen innebär att Kvibille Smides AB nu arbetar med den senaste tekniken, vilket gynnar såväl den egna produktionen som externa kunder genom kortare ledtider samt att man snabbt och enkelt kan göra ändringar och förbättringar i konstruktioner.

Att valet av maskin föll på Koike och Iberobot beror bland annat på att företaget har hög servicegrad av maskiner samt bra lokal support.

Kvibille Smides AB är en modern mekanisk verkstad belägen i Kvibille norr om Halmstad i Halland. Verksamheten har funnits i över 50 år, vilket har skapat stor kunskap inom smideshantverket. Från att i tidigare år varit en mer traditionell smedja har företaget idag utvecklats mer till en modern mekanisk verkstad som med avancerad teknik kan tillmötesgå kundernas önskemål och krav där perfektion krävs för att passa deras maskiner eller tekniklösningar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078