23948sdkhjf

Nytt partnerskap för Edströms: "Höjer ribban"

Edströms Maskin i nytt partnerskap med den schweiziska maskintillverkaren Tornos. "Det är med stort engagemang och förtroende som vi tar på oss rollen att representera Tornos i Sverige", säger Adam Asplund, försäljningsansvarig på Edströms Maskin.

Tornos utvecklar och producerar längd- och multisvarvar för högvolymsprodukter inom marknadssegment som fordonsindustrin, medicinsk och dentalteknik, mikromekanik och elektronik. 

Patrice Baume, generaldirektör på Tornos Technologies International, kommenterar partnerskapet med Edströms.

– Vi är stolta över att det är det väletablerade företaget Edströms som nu distribuerar Tornos produkter och tjänster i Sverige. Vi är övertygade om att vårt nya samarbete med Edströms kommer att leverera en utmärkt service till våra kunder. Det är med glädje vi välkomnar hela Edströms team till Tornos-familjen.

Adam Asplund utvecklar vidare.

– Det här ger oss möjligheten att utöka vårt sortiment och höja ribban för våra befintliga kunder samtidigt som vi kan erbjuda ett helt nytt produktsortiment till en bredare kundbas. Vi ser fram emot att utveckla vår affär med våra nuvarande kunder och etablera nya kundkontakter inom nischmarknader där det finns en betydande efterfrågan.

För att möta efterfrågan har Edströms gjort flera satsningar för att stärka den interna kompetensen kring varumärket. Asplund berättar att de under hösten haft 20 servicetekniker nere i Schweiz för utbildning.

– Helheten kring varumärket är en viktig del med alltifrån service och applikation till teknik där vi utbildar vår personal att kunna serva våra kunder på bästa sätt.

Kommentera en artikel

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094