23948sdkhjf

Tillökning i Sandvik Coromants ledningsgrupp

Taline Forsberg och Annika Langéen blir nya medlemmar i Sandvik Coromants ledningsgrupp.

Taline Forsberg började på Sandvik som Head of Expanded Offer i augusti 2022 och tillträder nu som Vice President Digital Products and Services. 

Hon ska tillsammans med teamet ta fram processer och affärsmodeller för Sandvik Coromants digitala produkter och tjänster, skriver bolaget.

– Jag är väldigt glad över att ha fått förtroende att leda digitaliseringsarbetet på Sandvik Coromant och ser fram emot att forma våra digitala produkter och tjänster för att hjälpa våra kunder och samarbetspartners idag, såväl som i framtiden, säger Taline Forsberg.

Annika Langéen går in som Vice President Offer Management and R&D. Annika började på Sandvik Coromant 2014 som Regional Sales Manager

– Jag ser fram emot att leda Sandvik Coromants arbete inom Offer Management och R&D och att driva vårt dedikerade arbete med att ta fram nya innovativa produkter och lösningar till tillverkningsindustrin. Tillsammans med mina medarbetare kommer vi fortsätta att använda och utveckla ett erbjudande i världsklass i starkt samarbete med kunder och partners, säger Annika Langéen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079