23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny leverantör

KMC Ytbehandling ny leverantör för ItalPresse Gauss och StrikoWestofen i Sverige, Finland, Norge och Danmark

KMC Ytbehandling marknadsför och säljer maskiner, material, produkter och processer samt reservdelar inom mekanisk ytbehandling, ytrengöring och eldfasta produkter till svensk och norsk tillverknings-industri. Från och med den 1 juli tar KMC Ytbehandling över försäljningen av Norican Group produkterna ItalPresse Gauss och StrikoWestofen i Sverige och breddar därmed sin produktportfölj.

Norican Group tillverkar maskiner för slung- och tryckluftsblästring samt pressgjutning och har sedan många år varit representerade av KMC Ytbehandling i Sverige och Norge på slung- och tryckluftsblästring. KMC Ytbehandlings specialområden är blästring, trumling, industritvätt, balansering och eldfasta produkter.

– Flera av kunderna inom gjuteribranschen använder redan idag många av våra andra maskiner, produkter och tjänster. Det känns därför helt naturligt att tillsammans med Norican Group stärka vårt erbjudande på vår marknad hos flera av våra kunder samt utöka vår marknad, säger Mikael Keränen, vd på KMC Ytbehandling.

– Vi och KMC Ytbehandling har under flera år haft ett gott samarbete, så att vi nu tar detta steg och utökar vårt erbjudande genom KMC, är en naturlig och positiv utveckling på den svenska, norska, finska och danska marknaden, säger Antonio Isola, Regional Sales Director på Norican Group.

Bland KMC Ytbehandlings kunder finns bland annat Ljunghäll, Ages, SKF, Volvo, Scania, Hydro. Företaget grundades 1983 och omsätter idag cirka 130 MSEK och har 22 anställda. Huvudkontoret ligger i Järfälla, Stockholm. Företaget är en del av den börsnoterade Addtech-koncernen.
Läs mer om KMC Ytbehandling på www.kmc.se

Norican Group är moderbolaget för de ledande globala varumärkena DISA, Italpresse Gauss, StrikoWestofen och Wheelabrator. Från smältning, dosering, gjutning till mekanisk ytbehandling så erbjuder Norican Group en lösning för Ert behov. Läs mer om Norican Group på www.noricangroup.com

KMC Ytbehandling AB
Bruttovägen 9
175 43 Järfälla
Järfälla kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564083334

Kontaktperson

DA
Daniel Adlers
Verkställande direktör
+46 84458445 daniel.adlers@kmc.se

Tipsa en kollega

0.11