23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

KMC Ytbehandling AB

KMC AB har mer än 40 års erfarenhet av att utveckla metoder och tillhandahålla utrustning för mekanisk ytbehandling och ytrengöring till svensk tillverkningsindustri. Den ständiga drivkraften i vårt företag är att vara innovativa och arbeta med kundanpassade lösningar. Det är självklart för oss att alltid samarbeta med marknadsledande leverantörer så att vi kan hjälpa svensk industri att bli ännu mer konkurrenskraftig.

Våra produkter
KMC har 6 huvudområden: Blästring, Trumling, Industritvättmaskiner, Gjutning, Eldfast och Balansering, vi kompletterar även detta med olika typer av vätskerening. Inom varje område så är vi marklandsledande och heltäckande med maskiner material, service och reservdelar.

Vi erbjuder bland annat: Maskiner för slungblästring och tryckluftsblästring, ultraljudstvättar och spoltvättar, rundvibratorer. Pressgjutningsmaskiner samt avancerade balanseringsmaskiner för alla roterande komponenter.

Vi ingår i den börsnoterade Addtech-koncernen vars historia som handelskoncern går tillbaks ända till 1906. Vår tillhörighet har, förutom finansiell styrka, tillfört oss ytterligare industriell erfarenhet och kompetens.

Våra specialkunskaper inom bland annat blästring, trumling, industritvätt och balansering gör att du som kund kan känna dig säker på att få rätt utrustning till just ditt behov.

KMC Ytbehandling AB
Bruttovägen 9
175 43 Järfälla
Sverige
VAT nummer: SE5564083334
24
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Tipsa en kollega

0.048