23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

För sjunde gången arrangerar AGA och Bodycote ”The Heat Treatment Seminar” tillsammans.

Den 30–31 maj är det dags igen. Seminariet hålls vartannat år, Denna gång i Stenungsund, för att öka kompetensen inom värmebehandling, berätta om nyheter och vara en spännande mötesplats för deltagarna.

– Årets seminarium har titeln ”The Heat Treatment Industry – A Branch in Change” och berör de utmaningar och möjligheter vi står inför med tanke på bland annat elektrifiering av fordon, digitalisering, Additive Manufacturing (3D-printing) och nya processer så som LPC, miljövänlig sätthärdning. Många intressanta föreläsare och föredrag finns i programmet, bland annat kommer vd:n för FKG att hålla en intressant inledning om fordonsindustrins framtid, berättar Mikael Fällström, vd på Bodycote. 


Bland föreläsarna finns Brigitte Haase, professor vid högskolan i Bremerhaven, som varit med varje gång sedan starten för 15 år sedan.
    – Seminariet skiljer sig från andra, då det arrangeras av privata företag. Det är ett av de mest givande seminarierna jag vet, med en avslappnad och öppen atmosfär. Därför har jag valt att komma tillbaka, år efter år, säger hon. 


   – Vi hoppas att det blir god uppslutning och stämning som det har varit tidigare år och att de som besöker seminariet ska känna att de vill komma åter till ett åttonde event, säger Anders Åström, chef på AGAs serviceenhet Ferronova.

Till Program & Anmälan 

 

Välkomna !

Bodycote AB
Box 124
Besöksadress: Spadegatan 23
424 23 Angered
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5560778028

Tipsa en kollega

0.047