23948sdkhjf

YASKAWA bland "Top 100 Innovators" för tredje året i följd

| Medlemsnyhet | Företag YASKAWA Nordic AB

Clarivate Analytics lyfter varje år fram de mest innovativa organisationerna runt om i världen. YASKAWA har för tredje året i rad placerat sig bland de hundra främsta företagen i en färsk rapport.

Clarivate Analytics ägnar sig åt att identifiera de mest innovativa organisationerna runt om i världen för att lyfta fram bidrag till nya lösningar på befintliga och framtida utmaningar för enskilda individer och samhället som helhet.

Årets fynd visar att de utvalda aktörerna verkligen är en exklusiv grupp med en större kommersiell potential globalt, och mer påverkan och inflytande över utvecklingen än de övriga.

YASKAWA har nu för tredje året i rad placerat sig bland de hundra främsta innovationsföretagen i kategorin Tillverkning & Medicinsk industri. 

Tidigare pris: 2015 och 2016.

Mer info och länk till årets rapport här:

http://top100innovators.clarivate.com/content/yaskawa-electric

Clarivate Analytics, som tidigare var en del av Thomson Reuters, är nu ett fristående bolag med över 4000 anställda med verksamhet i mer än 100 länder. Clarivate äger välkända varumärken som inkluderar Web of Science, Cortellis, Thomson Innovation, Derwent World Patent Index, CompuMark, Markmonitor och Techstreet, bland andra.

Medlemsnyhet

Företag
YASKAWA Nordic AB

Box 504
Besöksadress: Spångatan 4
Leveransadress: Verkstadsgatan 2
385 25 TORSÅS
Sverige
YASKAWA Nordic AB

Tipsa en kollega

0.498