23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Besök oss på Schweissen & Schneiden i Düsseldorf!

Schweißen & Schneiden går vart 4:e år och är den stora händelsen i branschen. Branschfolk kallar den kort och gott ”Essenmässan”. I år håller mässhallarna i Essen på att renoveras och därför är mässan för denna gång flyttad till Düsseldorf.

PNP är givetvis på plats under hela mässan, från 25 till 29 september och hjälper våra partners med besökare från Sverige. Tänker du åka till Düsseldorf men saknar inträdesbiljett – kontakta oss så hjälper vi dig in.

MicroStep – Hall 13, monter C73
Microstep, en av världens största tillverkare av CNC-styrda skärmaskiner och världsmästare på 3D-fasskärning, integrering av skärmaskinen i produktionsstyrningen samt övrig produktionsutrustning. Världens mest avancerade styrsystem i kombination med en oslagbar användarvänlighet är en av faktorerna bakom MicroSteps framgångssaga där man på relativt kort tid seglat upp till att bli Europas främsta leverantör av skärmaskiner. MicroSteps monter är PNP’s bas på mässan.

Kemper – Hall 11, monter F22
Kemper firar 2017 40-årsjubileum och kallar sig pionjärer inom svetsutsug och är än idag ett familjeföretag. Med ett komplett sortiment inom skydd för svetsaren och övrig personal i svetsverkstaden är man ett av de ledande märkena i branschen. 2016 fick man pris på Euro-Blech för den revolutionerande produkten AirWatch som mäter partikeltätheten i luften i realtid, och även kan bryta ner mätresultaten efter partikelstorlek. AirWatch kan även användas till behovsstyrd styrning av luftreningsanordningar.

Tecnomec – Hall 13, monter A88
Tecnomec, ett litet familjeföretag i utkanten av Barcelona med en passion för att tillverka de bästa inverterströmkällorna i världen för svetsning och plasmaskärning. Produkterna är av sådan tillförlitlighet att vi vågar lämna 5 års garanti på dem. PNP har över 25 års erfarenhet av plasmaskärsystem och vi påstår att Tecnomecs produkter är bland de bästa i världen.

Jasic Technology – Hall 13, monter A10
Jasic är en doldis i branschen, åtminstone i Sverige. Om du är en svetsare i Sverige är det nästintill 100% säkert att du haft en Jasic-produkt i närheten, även om det stod ett annat varumärke på skalet. Jasic är nämligen en av världens största tillverkare av svetsströmkällor med en volym av över 2000 strömkällor dagligen, med en stor del av tillverkningen åt andra välkända märken.
Även Jasics produkter präglas av en mycket hög tillförlitlighet och levereras med 5 års garanti.

Hypertherm – Hall 13, monter B61
Hypertherm är utan tvekan världens största tillverkare av plasmaskärsystem och deras nya XPR 300 är en revolution i branschen med nya funktioner och avancerade system. Kombinationen enkelhet, tillförlitlighet och låga driftkostnader har tagit dem till ledarposition i branschen.

Kjellberg – Hall 13, monter A45
Kjellberg är en av våra favoritleverantörer. Med hög kvalitet och avancerad teknik tillverkar man plasmaskärsystem med unik prestanda, speciellt inom mekaniserad skärning i rostfritt. Vill du skära 100 mm rostfritt utan slagg? Då finns det bara en som kan göra det rätt – Kjellberg.

Parker – Hall 9, monter E77
Parker är Uniarcs varumärke för svetspistoler för eftermarknaden. Uniarc tillverkar över 20000 svetspistoler i månaden, främst för OEM, dvs strömkälletillverkare. Dvs, om du är en svetsare så är chansen stor att du använder en Uniarc-pistol.
Parker är unika med en 1-årig garanti på brännarna, vilket borgar för en hög kvalitet och bekymmersfritt ägande.

Fagon AB
Bruksgatan 11B
241 38 Eslöv
Eslövs kommun
Sverige
VAT nummer: SE6692724651

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.033