23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ib Andresen Industri ska producera stålprofiler för tillverkare av stillastflak

| Medlemsnyhet | Företag Ib Andresen Industri A/S

Svenska HAKI blir ny kund hos Ib Andresen Industri. Stålleverantören från Fyn ska producera över 1 milj. meter rullformade stålprofiler.

HAKI är en stor svenskt koncern, som bl.a. producerar stillastflaks- och locksystem. Det är till stillastflaksystemen som vi ska leverera rullformade stålprofiler”, berättar Lars Bohnsen, Sales Manager hos Ib Andresen Industri, och fortsätter:

 

Vi är stolta av att ingå ett samarbete med HAKI. Ett samarbete som började med ett utvecklingsarbete, som i sin tur resulterade i att HAKI övergick från att köpa en standardprodukt till att ha en egen produkt. Därutöver bekräftar samarbetet återigen att vårt koncept med totala stållösningar efterfrågas på den nordeuropeiska marknaden. Det råder inget tvivel om att vår expertis inom stålbearbetning och vår avancerade maskinpark är avgörande faktorer för att samarbetet har blivit en realitet”.                                

 

I syfte att möte HAKIs krav har Ib Andresen Industri konstruerat det hittills största verktyget till sina rullformningslinjer. Verktyget är en kraftfullt kolonnstål på 2 m i längden och 1,5 m i bredden.

 

Ett långsigtigt partnerskåp

Vi förväntar oss att Ib Andresen Industri är den partner som gör det möjligt för oss att etablera och introducera nya innovativa stillastflakprodukter för den globala marknaden. Vårt första intryck har levt upp till våra förväntningar, eftersom de svarade snabbt på våra tekniska frågor och gav support till vårat utvecklingarbete”, berättar Håkan Nilsson, Inköp och Logistikchef i HAKI, och fortsätter:

 

De har de tekniska kompetenserna inom profilvalsning som vi saknar. Låt oss även tillägga att de har en stor produktionkapacitet med fokus på kvalitetsäkring och leveranssäkerhet, grundvalen för ett gediget ångsiktigt partnerskap”. 

 

Lösningen som HAKI får leverat av Ib Andresen Industri inkluderar utveckling och teknik, inköp av stålmaterial, bearbetning och formgivning, samt ett logistik upsättning som är skräddarsydd efter Hackis behov.

 

De 1 milj. meter stålprofiler som Ib Andresen Industri kommer att leverera kommer årligen att uppgå till ett tiotals miljonbelopp.

 

Vid ev. frågor, vänsligen kontakta Sales Manager Lars Bohnsen på +45 40 16 69 29 eller på lab@iai.dk

Medlemsnyhet

Företag
Ib Andresen Industri A/S

Ängelholmsvägen 28
269 31 Båstad
Sverige
Ib Andresen Industri A/S

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.063