23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Ib Andresen Industri A/S

Ib Andresen Industri är en internationell leverantör av intelligenta stållösningar. Vi är specialister i bearbetning och formgivning av stål och metaller, men med fokus på de totala lösningarna.

 

Vi kombinerar vår stora erfarenhet och knowhow med den nyaste teknologin. Det garanterar våra kunder den högsta kvaliteten.

Som totalleverantörer rådgör vi också våra kunder om design och utveckling av lösningar i stål, samt tar hand om kvalitetsdokumentation, underleverantörstyrning och logistiklösningar.

 

Stålservicecenter

Vi bearbetar coils till stålplåtar och stålband precis efter våra kunders specifikationer. Genom et nära samarbete och personlig kontakt står vi för den mest kompetenta rådgivningen tillsammans med en effektiv styrning av kvalitetskontrol, logistik och lager.

 

Stållösningar

Vi erbjuder en effektiv och flexibel framställning av kundspecificerade stålkomponenter och -profiler. Vi hanterar simpla såväl som komplexa lösningar. Vår stora, avancerade maskinpark säkrar en produkt, som lever upp till marknadens och kunders krav på konstruktion och produktionsmängd.

 

Verksamheten råder över 100 000 m2 fabriksareal under tak och över 500 medarbetare. Ib Andresen Industri har huvudkontor i Langeskov och produktionsfaciliteter i Langeskov, Vejle, Fredericia och Nyborg. Dessutom består koncernen av sällskapen Europrofil AS och Europrofil AB i Norge, respektive Sverige.

Ib Andresen Industri A/S
Ängelholmsvägen 28
269 31 Båstad
Sverige
500
ISO 9001, Achilles, CE, DS/EN ISO 3834-2, EN 1090-1, ISO 14001, TÜV
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Tipsa en kollega

0.047