23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Order på sex miljoner till Nässjöföretaget Industrilås

Industrilås, Nässjöföretaget som tillverkar lås och förreglingsmekanismer till industrin, har fått en stororder värd 6 miljoner kronor. Ordern avser många tusen låssystem som kommer att monteras i Ericssons bredbandsskåp.

Precis så här före semestrarna kan man nu vara extra stolta på Industrilås, Nässjöföretaget som utvecklar låsmekanismer så listiga att de exporteras över hela världen. Man har precis fått en beställning på tusentals egenutvecklade låshandtag till Ericsson. Låshandtaget kallas "Vision" och är ett av företagets beprövade storsäljare och har funnits med under flera år.

Säljare Joakim Larsson berättar: "-Ericsson är ju måna om att använda kvalitetsprodukter, så här har man valt en verkligt hållbar produkt för att stänga och låsa sina bredbandsskåp för inomhusbruk. Handtaget är egentligen ett standardhandtag som vi utvecklat och tagit ett litet steg längre. På så sätt har de fått kombinerade effekter såsom bra pris, god funktion, snabb utvecklingstid och med en snygg design".

Konstruktionschefen Bengt-Åke Alfredsson är glad över att denna produkt som utvecklades för flera år sedan, nu upptäckts av Ericsson. "-Vi utvecklade hela låssystemet Vision under första åren av 2000-talet och hade givit oss sjutton på att skapa en verklig kanonprodukt som skulle slå konkurrenterna på fingrarna. Därför är det extra roligt att en så kräsen kund som Ericsson nu upptäckt dess fördelar".

Ordern kommer att börja levereras under de närmaste veckorna, så tillverkningen är redan i full gång. Beställningarna går från Nässjö till Ericssons underleverantörer i Indien, Bulgarien och Kina.

Personalchefen Christina Beckman har fått pussla lite med arbetstider för att produktionen skall hinna med så här i semestertider, men har lyckats få full styrka i de avdelningar som berörs av denna order.

----------------------------------------

Industrilås AB tillverkar och tillhandahåller lås och gångjärn av hög kvalitet och design till rätt pris. Företaget arbetar sedan 1981 internationellt med helhetslösningar till dörrar, luckor och inkapslingar utomhus och inomhus. Typiska kunder bygger elkapslingar, serverskåp, teleskåp, tåg, generatorer, husvagnar, släp, verktygslådor av produkterna som Industrilås tillverkar.

Det som skiljer Industrilås från övriga tillverkare av lås, handtag och gångjärn är att de behärskar hela tillverkningsprocessen; gjutning, bockning, stansning, pressning, lackering, montering, kvalitetskontroll och testning. Fabriken finns i Nässjö med 150 anställda. Därtill finns återförsäljare i 21 länder.

Industrilås i Nässjö AB
Box 214
571 23 Nässjö
Nässjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561397372

Tipsa en kollega

0.031