23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Presentation av ny försäljningsorganisation

| Medlemsnyhet | Företag DOT AB

Säljavdelningen har organiserats till en gemensam Sverige-organisation. Genom den nya strukturen får vi en starkare plattform i hela Sverige med ännu större kundfokus.

JIWE:es försäljningsorganisation har omorganiserats. Företagets säljavdelning har organiserats i en gemensam Sverige-organisation, innehållande ute-/ respektive innesäljare. Genom den nya strukturen får vi en starkare plattform i hela Sverige med ännu större kundfokus.

I praktiken innebär detta inga förändringar för våra kunder på annat sätt än att ni som kund emellanåt kommer i kontakt med alla våra medarbetare i både Sölvesborg, Eskilstuna och Göteborg.

Försäljningschef – JIWE Sverige

Bjarne Sändergård, tidigare försäljningschef i Sölvesborg, numera Sverige-chef över hela vår försäljningsorganisation.

Ny kontaktperson – Turbilsområde Norr

Martin Stenberg som idag ansvarar över vår region i västra Götaland med omnejd, kommer från och med jan ’17 serva våra kunder även i mellan-Sverige.

Slutat – JIWE Eskilstuna

Pekka Pakarinen har efter många år i företaget slutat hos oss. Vi vill passa på att tacka och tillönska Pekka ett stort tack för alla år i företaget och önska lycka till med sina framtida utmaningar!

Organisatoriskt ersätts Pekka av Peter Axner, tidigare utesäljare på turbilsområde Norr, som innesäljare på kontoret i Eskilstuna.

Den nya organisationen är igång. Vid frågor, kontakta: Bjarne Sändergård, försäljningschef, JIWE Varmförzinkning AB, tel 0456-422 01, 0708-395 171


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
DOT AB

Thure Carlssons v. 5
Box 43
294 21 SÖLVESBORG
Sverige
DOT AB

Tipsa en kollega

0.063