23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

DOT AB

DOT är ett specialiserat företag inom varmförzinkning, metallisering och ytbehandling. Erbjuder korrosionsskydd av stålkomponenter, korrosionsskydd av stål genom varmförzinkning, målning av galvaniserade stålkonstruktioner (Duplex), blästring, målning samt AquaCoat. DOT har även en bred kompetens kring logistik, ett viktigt inslag i den totala produktionsprocessen.

Nordens största kapacitet med företagets anläggningar i Eskilstuna, Sölvesborg samt fyra anläggningar i Danmark med Nordens största zinkgryta. Stor flexibilitet genom hantering av både stycke- och seriegods på upp till 25 meter. Godkänd leverantör till fordonsindustrin med anläggning optimerad att varmförzinka chassidetaljer.

Företagets produktionsanläggningar är utformade enligt de mest moderna principerna. Den tekniska utrustningen ses kontinuerligt över för att säkert kunna möta våra kunders krav och efterfrågan. DOT erbjuder paketlösningar som underlättar projektstyrningen. Det ger kortare leveranstider och minskade totalkostnader för kunden. En process som ständigt utvecklas och uppdateras för att säkerställa flödet, ett starkt argument för lyckade möten och offensiva expanderingar.

Certifierad enligt Approved Galvanizer (ISO 1461, ISO 14713-2, 1090-2 relevanta delar) samt DASt Richtlinie 022. Kvalitetssäkrat enligt ISO 9001 samt miljöcertifierad enligt ISO 14001.

Vår affärsidé är att som ledande underleverantör samverka med kunden för att på ett lönsamt, miljövänligt och kvalitetssäkert sätt genomföra en optimal varmförzinkning och vidareförädling av produkten. Som kund ska du aldrig behöva ringa mer än ett samtal, sedan sköter vi resten. Företaget deltar på ett aktivt sätt, både nationellt och internationellt, i utveckling av varmförzinkningsprocessen och zinkskiktets egenskaper.

Se allaNyheter

Senaste kurser

Fakta om DOT AB

Adress
DOT AB
Thure Carlssons v. 5
Box 43

294 21 SÖLVESBORG

Region
Sverige
Blekinge län
Sölvesborgs kommun

Telefon: +46 0771-42 24 23

VAT nummer: SE5560957028

Anställda: 350

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Bjarne Sändergård
Avdelning: Sölvesborg
Yrke: Försäljningschef

Bjarne Sändergård

Ove von Willigerode
Yrke: Försäljning / Marknadskoordinator
Telefon: +46 16150177

Tipsa en kollega

0.188