23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Order på tusentals vibrationssäkra lås till vindkraftverk

Industrilås i Nässjö har tillsammans med sin representant i Danmark; "Scandi Loc a/s" levererat flera tusen lås som skall tåla de exceptionellt kraftiga påfrestningarna i vindkraftverk. Låset är egentligen ett modifierat handtag - en kombination av ett vridhandtag och en kraftig, fjäderbelastad låsregel. Kombinationen ger både rostfri vädertålighet, styrka - och till ett mycket bra pris.

Scandi Loc a/s har gjort en stor insats i att anpassa standardprodukter till en smart lösning med mycket höga krav. "-Detta var ett snabbt projekt där vi inte hade lång tid att produktutveckla, så vi utgick från standardprodukter med bevisad kvalité och hållbarhet", säger Peter Meilstrup på Scandi Loc a/s.


På Nässjöföretaget Industrilås var det Sandra Heynemann som blev kontakt i projektet. "-Låsmekanismen är speciell eftersom den fäster noskonen, som förbinder de tre vingarna, så hela låset roterar miljontals varv under sin livstid". Detta blev ett spännande projekt på många plan för företaget. Hela projektet tog bara fyra månader, vilket är raskt marscherat i sammanhang som detta. "Så bra kan det gå när man samarbetar över gränserna", avslutar Sandra nöjt.

Industrilås AB tillverkar och tillhandahåller lås och gångjärn av hög kvalitet och design till rätt pris. Företaget arbetar sedan 1981 internationellt med helhetslösningar till dörrar, luckor och inkapslingar utomhus och inomhus. Typiska användare bygger elkapslingar, serverskåp, teleskåp, tåg, generatorer, husvagnar, släp, verktygslådor och liknande.

Det som skiljer Industrilås från övriga tillverkare av lås, handtag, gångjärn är att de behärskar hela tillverkningsprocessen; gjutning, bockning, stansning, pressning, lackering, montering, kvalitetskontroll och testning.

Industrilås fabrik och huvudkontor finns i Nässjö med 150 anställda. Därtill finns återförsäljare i 21 länder.

Industrilås i Nässjö AB
Box 214
571 23 Nässjö
Nässjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561397372

Tipsa en kollega

0.063