23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hur de senaste förbättringarna av HxGN EAM Digital Work snabbar upp de dagliga arbetsuppgifterna

HxGN EAM:s senaste mobila förbättringar gör det möjligt för fälttekniker att få en mer strömlinjeformad och produktiv upplevelse.

För fälttekniker räknas varje sekund när de utför arbete och hanterar tillgångar när de är på språng. Oavsett om det handlar om att inspektera utrustning, bearbeta transaktioner eller få tillgång till kritiska data, är det effektivitet som gäller. HxGN EAM:s senaste mobila förbättringar gör det möjligt för fälttekniker att få en mer strömlinjeformad och produktiv upplevelse. Låt oss dyka in i dessa förbättringar och utforska hur de förbättrar livet för tekniker på fältet.  
  
1. Avancerad mobil: Skrivbordskraft i fickan  
  
Föreställ dig detta: möjligheten att utföra uppgifter som en gång var exklusiva för stationära datorer finns nu i din handflata. HxGN EAM:s Advanced Mobile-användartyp överbryggar klyftan mellan mobila funktioner och stationära funktioner.   
  
2. Effektivitet i transaktionerna: Kraften i streckkodsskanning  
  
Transaktionshanteringen introducerar nu Issue Transaction Screen. Denna förbättring är utformad för både Field Work- och Advanced Mobile-användare inom Digital Work-applikationen och maximerar streckkodsskanningsfunktionerna.   
  
3. Förbättrad navigering och insikt: Förbättrade checklistefilter och flervalsuppslagningar  
  
Att navigera genom uppgifter har aldrig varit smidigare. HxGN EAM:s förbättrade navigering och insikter tar användarupplevelsen till en ny nivå. Tack vare de förbättrade checklistefiltren som introducerades i marsversionen av version 12.0.0.2 kan tekniker snabbt upptäcka objekt som kräver uppmärksamhet eller kräver uppföljningsåtgärder.  Att välja flera värden eller alla poster baserat på specifika behov sparar tid och säkerställer att uppgifterna utförs exakt.  
  
4. Sömlös integration: Vi introducerar funktioner för djup länkning  
  
Den senaste versionen av HxGN EAM introducerar funktioner för djuplänkning som sömlöst förflyttar tekniker mellan Digital Work och EAM Mobile-applikationerna. Denna integration handlar inte bara om bekvämlighet - det handlar om att förbättra användarnas flexibilitet och säkerställa ett smidigt arbetsflöde. Teknikerna kan nu enkelt navigera mellan applikationerna, vilket gör att de kan fokusera på uppgiften utan avbrott.  
  
5. Signering av leveransbevis: dokumentation på ett enkelt sätt  
  
Att fylla i arbetsordrar är en viktig del av en teknikers vardag. Den nya funktionen Proof of Delivery Sign-Off i version 12.0.1 förenklar dokumentationen och bekräftelsen av att arbetet har slutförts. Tekniker kan nu tillhandahålla viktig dokumentation för spårning och ansvarsskyldighet, allt med en enkel fingertryckning. Den här funktionen effektiviserar kommunikationen, minskar antalet fel och säkerställer att alla är på samma sida.  

Livet som fälttekniker är fyllt av utmaningar, men HxGN EAM:s senaste mobila förbättringar förändrar spelet. Från att ge ännu mer skrivbordsfunktionalitet till mobila enheter till att öka transaktionseffektiviteten och ge förbättrad navigering och insikter, handlar dessa uppdateringar om att göra en teknikers liv smidigare, effektivare och i slutändan mer produktivt. 

Hexagon Metrology Nordic AB
Svista 7
635 02 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5566019773

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.032