23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

ISCAR LOGIQ6TURN - unika svarvskär med 6 positiva skäreggar för överlägsen ytfinhet

LOGIQ6TURN är en av de första produkter som släppts i ISCAR´s produkt-lanseringskampanj LOGIQUICK. Denna produktlansering innehåller en mängd banbrytande skärande verktyg för svarvning, avstickning, spårsvarvning, hålbearbetning och fräsning samt även nya digitala hjälpmedel.

LOGIQ6TURN är ett helt nytt innovativt triangulärt skär med hela 6 skäreggar som erbjuder en kostnadseffektiv lösning för medelfin och finsvarvning med fokus på att uppnå hög ytfinhet. Det dubbelsidiga skäret har en spetsvinkel på 55° och en positiv spångeometri. Jämfört med t ex DCMT-skär, med endast 2 skäreggar, erbjuder LOGIQ6TURN ett väsentligt mer ekonomiskt alternativ samtidigt som det rekommenderas för samma applikationer. Det nya D6NMG-skäret monteras enkelt i svarvhållare avsedda för TNMG 1604-skär vilket är ytterligare en fördel. Dessa hållare finns tillgängliga med olika vinklar och med kylvätskeutlopp riktade mot skäreggen, för både invändig och utvändig svarvning.

LOGIQ6TURN-skären rekommenderas för finbearbetning upp till ett skärdjup på 3 mm. Skärets positiva design ger en mjuk bearbetning och lägre skärkrafter vilket ger låg effektåtgång. Dessutom reduceras uppkomsten av grader på detaljer i stål, rostfritt stål och titanlegeringar. Skäret ger utmärkt spånbrytning i alla material och ytfinhet ned till Ra 0,5 kan uppnås.

Iscar Sverige AB
Kungsängsvägen 17B
Box 845
751 08 UPPSALA
Uppsala kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562968858

Kontaktperson

AP
Annika Peterson
Marknad
annikap@iscar.se

Tipsa en kollega

0.047