23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Är du intresserad av att lära dig mer om Time Data Management (TDM)?

Solme är stolta över att ha varit en del av TIMEBLY-projektet - ett forskningsprojekt som syftar till att revolutionera automatisering av tidsdatahantering för manuell montering. En del av resultatet från detta projekt är en Time Data Management.-handbok.

Den här handboken är en utmärkt resurs för att få en grundläggande förståelse för Time Data Management. Den tar upp nyckelfrågor som fördelarna med bra Time Data Management, olika metoder för att genomföra tidsstudier och strategier för att arbeta med tidsblock, bland annat.

Lyssna på presentationen av Time Data Management-handboken på Klusterkonferensen under de parallella sessionerna i Assembly Cluster den 22 maj. Missa inte det! Sista anmälningsdag till konferensen är den 15 april.

Vi ser fram emot att träffa er!

Läs handboken gratis online (endast tillgänglig på svenska för närvarande): Länk till PDF här
Eller köp ett fysiskt exemplar från MTM-föreningen i Norden.

Tack till alla deltagande företag och forskningsorganisationer som varit en del av TIMEBLY-projektet: Saab Dynamics, BAE Systems Bofors, RISE Research Institutes of Sweden, Högskolan i Skövde, Chalmers tekniska högskola, Scania Group, Barnes Strömsholmen, Fraunhofer-Chalmers Centrum för industriell matematik, Kungliga Tekniska Högskolan och Swegon Group.

Solme AB
Lindholmspiren 5A
417 56 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5565551503

Kontaktperson

Embla Stenström
Marketing Developer
+46 0761625030 embla.stenstrom@solme.se

Tipsa en kollega

0.062