23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Det här får ni inte missa!

Kom och besök oss i vår monter, här kommer ni att få uppleva en hel värld av snabba, flexibla och lättanvända fräsmaskiner. Vi fräser och bearbetar live alla dagar under hela mässan.  

Förfallodatum
den 29 november 2024

I vår monter på Elmia, Verktygsmaskiner 14-17 Maj kommer vi bland annat att visa höghastighetsfräsmaskinerna DATRON neo, DATRON M8Cube med ToolAssist och så klart också den kraftigare DATRON MXCube

Alla DATRON maskiner i vår monter kommer att vara utrustade med den lättanvända mjukvaran next. Mjukvaran next har DATRON utvecklat för att förenkla användandet så pass att det inte längre krävs någon djupare operatörsexpertis för att använda en DATRON maskin. Det här ger så många fler ett insteg i en helt ny värld i användandet av en CNC-fräsmaskin. Användargränsnittet är uppbyggt i en smartphone-liknande miljö som gör det enkelt för användaren att följa de olika fräsmomenten och att man klart och tydligt förstår var på skärmen man skall klicka eller markera med fingret. 

Med kombinationen mjukvaran next och en DATRON fräsmaskin så kan så många fler börja med höghastighetsbearbetning. Dessutom tilltalar hela det här konceptet den yngre generationen på ett helt nytt sätt. DATRONs fräsmaskiner är också lättanvända när det gäller att spänna fast material, att mäta in material och att byta verktyg i verktygsväxlaren. Det är det en  renare arbetsmiljö i och med att man använder sig att ett minimalmängdskylssystem med etanol i stället för skärolja. Inget kladd i maskinen och inte heller på de färdiga detaljerna utan detaljen är klar att användas direkt eller att skickas vidare för t.ex eloxering. 

DATRON utvecklar högteknologiska fräsmaskiner, mjukvaror och fräsverktyg. De satsar på att maskinerna skall vara användarvänliga, robusta, vibrationsfria och energisnåla. DATRON är framröstade som ett ”Top 100-företag” i Tyskland inom innovation och både DATRON M8Cube och DATRON neo har vunnit Red Dot Award. Maskinerna är både utvecklade och designade av DATRON AG som är branschledande inom CNC-maskiner för höghastighetsbearbetning. 

Kom och upplev enkel, flexibel och snabb höghastighetsbearbetning i SOLECTROs monter B01:26. 
Här kan ni ladda ner er kostnadsfria biljett. 

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
VAT nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.033