23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Underverket heter TEADIT® 24SH

Vi tillhandahåller en PTFE-planpackning med unika egenskaper som är oerhört populär bland våra kunder. Underverket heter TEADIT® 24SH, en planpackning som är tillverkad av 100 % expanderad PTFE, känd för sin enastående kvalitet, ultimata formbarhet och höga prestanda.

Förfallodatum
den 4 april 2025


REKOMMENDATION
Hör vad Mikkel från Landia har att säga om TEADIT® 24SH-planpackning:

”Vi är imponerade av Teadit 24SH-packningarnas förmåga att hantera ojämnheter i flänsen samtidigt som de tätar bra även under värme och högt tryck - man får en betydande förbättring bara genom att byta till detta material. Den enkla implementeringen har gjort Teadit 24SH till ett utmärkt val för oss.”

Mikkel Frøjk - Maskiningenjör | Landia A/S

PLANPACKNINGENS UNIKA EGENSKAPER
Planpackningen lämpar sig väl för alla typer av flänsar och presterar utmärkt över ett brett temperaturområde från -240°C till 270°C.

TEADIT® 24SH ger enastående formbarhet och flexibilitet, vilket eliminerar behovet av att reparera mindre skador eller ojämnheter på flänsytorna.

Packningar som är skurna av TEADIT® 24SH bibehåller formen under kompression, vilket säkerställer tillförlitlig tätning av även de snävaste flänsytorna utan att påverka medieflödet.

Monteringen av TEADIT® 24SH är både snabb och problemfri, och efter användning kan den enkelt avlägsnas utan att lämna några spår.


GODKÄNNANDEN VITTNAR OM KVALITET OCH TILLFÖRLITLIGHET

TEADIT® 24SH levereras också med en rad godkännanden som vittnar om produktens kvalitet och tillförlitlighet:

TA-Luft / Blow-Out-Test VDI 2200 / FDA 21CFR / USP Plastic Class VI / WRc / BAM / AREVA / EF 1935/2004


IDEALISK FÖR ETT BREDT UTBUD AV INDUSTRIER

Tack vare sina unika egenskaper lämpar den sig perfekt för en mängd olika branscher:

  • Kemisk industri: TEADIT® 24SH lämpar sig utmärkt för användning i processer med aggressiva kemikalier tack vare sin enastående kemikaliebeständighet.

  • Livsmedelsindustrin: TEADIT® 24SH är godkänd för livsmedelsproduktion. Tätningens enastående kvalitet och flexibilitet gör den särskilt efterfrågad i denna bransch.

  • Läkemedelsindustrin: Inom läkemedelsindustrin, där tillförlitlighet är avgörande, är TEADIT® 24SH ett bra val på grund av sin exceptionella mekaniska styrka och hållbarhet under krävande förhållanden.

  • Energi och kraftverk: Med sin imponerande flexibilitet säkerställer TEADIT® 24SH en pålitlig tätning även under tuffa driftsförhållanden. Därför lämpar den sig utmärkt för användning i energiproduktionsanläggningar, inklusive kraftverk.

  • Olje- och gasindustrin: TEADIT® 24SH är beständig mot kemiskt aggressiva miljöer, vilket gör den väl lämpad för olje- och gassektorn.

  •  Vatten- och avloppsrening: Planpackningens enastående kemikaliebeständighet samt dess långvariga hållbarhet kan även göra den till rätt val i vatten- och avloppsreningsverk.


STEFFCA är exklusiv distributör av TEADIT® 24SH i Danmark och Sverige.

 

STEFFCA A/S
Romsøvej 24
5800 Nyborg
Nyborg Kommune
Danmark
VAT nummer: DK20768509
P nummer: 1004496154

Kontaktperson

MS
Mikkel Steffensen
mikkel@steffca.dk

Tipsa en kollega

0.032