23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Sanela Lundqvist utsedd till Vice President Human resources på Sandvik Coromant

I sin nya roll på Sandvik Coromant kommer Sanela att leda den globala HR-organisationen med ansvar för performance management, mångfald och inkludering, personalutveckling, talangförvärv och successionsplanering.

I sin nya roll på Sandvik Coromant kommer Sanela att leda den globala HR-organisationen med ansvar för performance management, mångfald och inkludering, personalutveckling, talangförvärv och successionsplanering. 

Med sitt dynamiska ledarskap och breda erfarenhet av att implementera strategier för affärstransformation, med betoning på innovation och tillväxt kommer Sanela att vara en viktig del i utvecklingen för Sandvik Coromant.

I sin nya roll på Sandvik Coromant kommer Sanela att leda den globala HR-organisationen med ansvar för performance management, mångfald och inkludering, personalutveckling, talangförvärv och successionsplanering. Med sitt dynamiska ledarskap och breda erfarenhet av att implementera strategier för affärstransformation, med betoning på innovation och tillväxt kommer Sanela att vara en viktig del i utvecklingen för Sandvik Coromant.

Sanela har tidigare innehaft ledande befattningar inom HR bland annat från Volvo och SAS och kommer senast från rollen som Vice President of Business Transformation och HR för affärsenheten Chassis på Volvo Bussar AB. Hon tillträder rollen den 1.a maj 2024 och kommer att vara en nyckelmedlem i Sandvik Coromants ledningsgrupp samt vara placerad på huvudkontoret i Sandviken.

”Det är med stor glädje, nyfikenhet och ödmjukhet jag ser fram emot att få bli en del av Sandvik Coromant, ett företag jag både beundrar och respekterar. 

Tillsammans med alla engagerade kollegor ska vi fortsätta det fantastiska arbete som pågår för att företaget fortsatt skall vara en trygg, utvecklande och innovativ arbetsplats. Jag ser med tillförsikt fram emot att bli en del av en HR organisation som genom sitt affärsnära och visionsstyrda arbete samt tydliga värderingsfokus bidrar till en fortsatt utveckling av Sandvik Coromant.” Säger Sanela Lundqvist

”Jag är mycket glad över att Sanela ansluter sig till vårt team. Hennes omfattande erfarenhet av att driva personalstrategier och affärsomvandling kommer att vara ovärderlig för Sandvik Coromant när vi fortsätter att utvecklas och möta framtidens utmaningar."säger Helen Blomqvist VD på Sandvik Coromant.

Sanela har en kandidatexamen i Major Work Life Science från Högskolan i Borås.

SANDVIK Coromant Sverige AB
Box 12
164 93 Kista
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563507846

Kontaktperson

AS

Tipsa en kollega

0.047