23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Smarta lösningar för produktion av New Food

Är du i "New Food"-branschen och håller på med cellodling eller precisionsjäsning? Är du intresserad av att ta reda på hur vi kan samarbeta och hjälpa dig att förbättra din process. Vi erbjuder skalbara och modulära lösningar för små till stora bioreaktorer och fermentorer. Vi har sensorer, ventiler och styrenheter för att exakt reglera alla viktiga parametrar som näringskoncentration, temperatur eller syrehalt för att optimalt stödja odlingen.

Vi erbjuder lösningar för exakt reglering av alla relevanta processparametrar, t.ex. processtemperatur, tryck, pH-värde, syrehalt eller näringstillförsel, och optimerar tillväxtförhållandena och processäkerheten för din produktionsprocess för New Food.

Bürkert hjälper dig att öka celltätheten i odlingen för att minska kostnaderna, spara cellodlingsmedium och öka produktutbytet. Våra lösningar säkerställer skalbarhet och modulerbarhet i din produktionsprocess, vilket resulterar i snabbare marknadsintroduktion och flexibla svar på förändrade konsumentpreferenser och regelverk.

Läs mer på Bürkerts hemsida.

Bläddra i vår broschyr👇: Cell cultivation under control

Bürkert Sweden
Bjäre Plats 13
218 45 Vintrie
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5561166439

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.033