23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Webbinar: Allt du behöver veta om EDIFACT

Bli helt skarp på EDIFACT

EDIFACT är en av de mest populära EDI-standarderna i Europa, och det är troligt att du kommer att stöta på EDIFACT när du utbyter data med dina handelspartners.

En viktig del av EDI-processen är att göra denna mappning eller översättning av data från ditt interna systemformat till det standardiserade EDIFACT-formatet och vice versa. På så sätt hjälper vi till att konvertera de dataelement, fält och strukturer som kommer från ditt till exempel ERP-system så att de överensstämmer med EDIFACT-standarderna.

På TrueCommerce gör vi en integration mellan ditt ERP-system och vår EDI-plattform. Denna integration kan antingen ske via vår adapter eller vara filbaserad. Läs mer om vår EDI-integration till ERP här. På så sätt automatiseras processen att utbyta affärsdokument som order, fakturor, leveransnoteringar etc. mellan dig och dina handelspartners med hjälp av EDIFACT-standarderna.

På vår hemsida kan du läsa mer om:

  • Vad EDIFACT är
  • De olika EDIFACT-transaktionskoderna
  • EANCOM
  • Och få en översikt över EDIFACT vs. ANSI X12

Läs mer om EDIFACT här.

WEBBINAR

För att hjälpa dig att navigera i EDIFACT-standarden och förstå hur den används för EDI, håller vi ett webinarium som täcker allt du behöver veta.

Webinariet kommer att äga rum tisdagen den 5 mars kl. 11.00-11.30.

Du kan läsa mer och anmäla dig här.

TrueCommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
VAT nummer: DK33776349
P nummer: 1016968311

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.047