23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vill du ha en mer hållbar produktion? Besök oss på Underhållsmässan!

Den 12-15 mars välkomnar vi dig till Sustainability Circles monter på Underhållsmässan i Göteborg. Där kommer vi bland annat demonstrera MUR, vårt produktions- och stopptidsmätningsystem för en effektivare och mer hållbar industri. Vi ses i monter A02:56!

Välkommen till mötesplatsen för framtidens hållbara underhåll. Låt dig inspireras av över 300 utställare och möt upp emot 10 000 besökare från många olika branscher.

Vi står redo att prata framtidens underhåll. Under mässan får du ta del av vårt breda tjänsteutbud, du får även att lära dig mer om MUR, Machine Utilization in Real-time, ett system som effektiviserar många av våra kunders produktioner.

Nyfiken? Hämta din kostnadsfria entrébiljett!

 

TankeSMEDJAN Hållbar Produktion

Under mässan gästar vi Sustainability Circle tillsammans med flertalet andra tongivande aktörer inom industrin. På plats finns även våra koncern-kollegor från Enerco Engineering, redo att prata automation!
Läs mer om TankeSMEDJAN Hållbar Produktion

 

Halverad energiförbrukning och dubblerad arbetsglädje med MUR & CPI

“Efter installationen av MUR med CPI har vi sett otroliga effekter! Vi har halverat energiförbrukningen samtidigt som det är mycket enklare att planera produktionen. Nu finns det inga gränser för vad vi kan mäta och förbättra.”
Mikael Fröjdendahl, Produktionsledare Plåt & Måleri, NIMO.
Läs om hur Nimo optimerar sin produktion med MUR & CPI

DynaMate AB
Tallvägen 2
151 21 Södertälje
Södertälje kommun
Sverige
VAT nummer: SE5565289286

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.047