23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Monitor ERP fyller 50 år och byter logotype

Hudiksvallsbaserade Monitor ERP byter logotype och fyller 50 år som ledande leverantör av affärssystem till tillverkande företag. Monitor ERP har gjort en framgångsrik resa sedan starten 1974 och finns nu representerade i 13 länder med över 5 500 kunder över hela världen och cirka 500 medarbetare.

– Att fylla 50 år är en milstolpe. Att ha börjat i en liten by i Hälsingland och utvecklats till att bli en ledande leverantör av affärssystem är helt fantastiskt och något vi är stolta över. I år ska vi fira att vi fyller 50 år flera gånger om tillsammans med både kunder och medarbetare, utan dem hade vi inte kommit dit vi är idag och vi kommer fortsätta att växa tillsammans, säger Jörgen Persson, ägare av Monitor ERP.

2024 innebär ett betydelsefullt 50-årsjubileum för Monitor ERP och planeringen för att fira detta är i full gång världen över. I Sverige pågår för närvarande förberedelserna för det största användarseminariet i företagets historia, där antalet deltagare förväntas uppgå till 1 300 personer.

Under sina 50 år har Monitor ERP expanderat och fördubblat sin omsättning från 2018 till 2023. Med en tydlig vision strävar företaget nu efter att nå en omsättning på 1 miljard kronor fram till år 2026. Företaget beräknas fortsätta att växa och har nu nått en ny milstolpe – över 300 medarbetare i Sverige och närmare 500 medarbetare globalt.

– Vi växer internationellt och vår utvecklingsavdelning har nu expanderat till Malaysia. Samtidigt expanderar vår supportavdelning internationellt i våra dotterbolag. Vi tror på nära samarbete med våra kunder för att gemensamt skapa framtidens lösningar, säger Adrian Aptowitzer, VD för Monitor Sverige.

Ett framgångskoncept för Monitor ERP är att företaget har programvaran, implementeringen och supporten i egen regi.

– Hudiksvall förblir fortsatt kärnan för vår utveckling, försäljning och support. Vi strävar ständigt efter effektivisering, med medvetenhet om de ökade kraven från dagens industri. För att förbli konkurrenskraftiga på den globala marknaden är det nödvändigt att tillverkningen sker så effektivt som möjligt. Därför kommer vi aldrig att sluta att utveckla vårt affärssystem, säger Adrian Aptowitzer, VD för Monitor Sverige.

I samband med Monitor ERP:s 50-årsfirande introducerar företaget en ny logotype. När förra logotypen lanserades under 1980-talet var bolaget främst inriktat på Sverige – i dag sträcker sig verksamheten över hela världen. 

– Den nya logotypen erbjuder flera fördelar genom att vara lättläst och innehålla samma ikon som våra kunder dagligen använder i affärssystemet. Det skapar en tydlig koppling till vår produkt, stärker igenkänningen och bidrar till att göra vårt varumärke ännu mer känt globalt. Dess designuttryck kommunicerar tydligt vår strävan efter modernitet och ständig utveckling, säger Marlene Eldsand, marknadschef på Monitor ERP.

Monitor ERP
Trädgårdsgatan 7
824 26 Hudiksvall
Hudiksvall kommun
Sverige

Kontaktperson

Monitor Marketing Team
Global Marketing Manager
marketing@monitor.se

Tipsa en kollega

0.063