23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

CK Deep Drawing gör klimatredovisning

CK Deep Drawing har arbetat tillsammans med Erhvervshus Midtjylland och konsultföretaget Viegand Maagøe med att ta fram en klimatrapport.

Förfallodatum
den 1 februari 2034

Räkenskaperna är färdigställda och visar som ett av de viktigaste CK Deep Drawings CO2-utsläpp. I Scoop 1 och 2 går CK Deep Drawing bra. Värmepumpar har installerats vilket gör att el nu går åt till all produktion och förbrukning, en kompressor har köpts in med betydligt mindre energiförbrukning och all belysning har bytts ut mot LED-lampor med automatisk av/på-funktion.
 
Scoop 3, som inkluderar inköp av stål, är för närvarande oförändrad. Fossilfritt stål börjar dyka upp på marknaden som CK Deep Drawing är redo att använda om kunderna vill ha det och vill betala för det.
 
Klimatfärdigt produktionsbolag
 
CK Deep Drawing har deltagit i "Klimatfärdigt produktionsbolag", som är en ny lärande- och rådgivningskurs som stärker produktionsföretagens tillväxt och konkurrenskraft genom CO2-beräkning, klimatstrategi och kommunikation. Kursen leds av Dansk Industri, Business Horsens, Horsens kommun och Industriens fond och gör att CK Deep Drawing är redo för framtida klimatkrav.

Læs mere om CK Deep Drawing

C & K Johansen, Horsens A/S
Kærgårdsvej 5
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
VAT nummer: DK73205328
P nummer: 1002395165

Kontaktperson

PM
Peter Møller
VD
pm@ckjohansen.dk

Tipsa en kollega

0.031