23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Harbour Energy – Implementering av digitala tvillingar

Harbour Energy, känt för sin tillväxt genom fusioner och förvärv, har en portfölj med varierande ingenjörssystem och datakvalitet. År 2021 påbörjade de ett initiativ för digitala tvillingar för sina tillgångar i Storbritannien för att skapa en enad, samarbetsinriktad plattform som integrerar ingenjörs-, drifts- och projektdata. Detta avsnitt av podcasten "Digitala Tvillingar - Porten till Autonoma Industrianläggningar", som leds av Adrian Park, har James Sitter och James Buchan från Harbour Energy som gäster. De diskuterar anledningen till det digitala tvilling-initiativet, dess resultat, och hur det stödjer samarbetsorienterade ingenjörsprojekt. Dessutom utforskar de de förväntade affärsmässiga fördelarna och framtida planer för utveckling mot en Smart Digital Reality®, med målet om autonomi.

💡 Harbour Energy har expanderat genom fusioner och förvärv av tillgångar från andra operatörer, vilket har lett till en mångsidig portfölj av ingenjörssystem kännetecknad av varierande informationskvalitet. 

År 2021 lanserades en initiativ för att etablera en #digitaltwin-lösning för sina tillgångar som drivs i Storbritannien. Målet är att låsa upp värde genom att erbjuda en gemensam och samarbetsvänlig plattform för ingenjörs-, drift- och projektdata. 

I detta avsnitt av podcastserien "Digital Twins - Porten till Självständiga Industrianläggningar", som leds av Adrian Park, Vice President för Pre-Sales, kommer vi att få sällskap av James Sitter, VP för Modifieringar och Projektjänster på Harbour Energy, och James Buchan, teknisk datateamledare. Tillsammans kommer vi att fördjupa oss i resonemanget bakom deras digitala tvillinginitiativ, diskutera dess framsteg hittills och utforska hur plattformen är positionerad för att förbättra samarbetsdriven genomförande av hållbara ingenjörsprojekt över hela värdekedjan.

Vi kommer också att beröra de förväntade affärsfördelarna och diskutera planer på att utvecklas bortom den digitala tvillingen, med sikte på autonomi genom en Smart Digital Reality®. 


Lyssna på vår nya podcast, producerad i samarbete med Petroleum Economist: https://blog.hexagon.com/harbour-energy-implementation-digital-twins/

Hexagon Metrology Nordic AB
Svista 7
635 02 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5566019773

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.033