23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nya ILME MIXO-moduler - Mer luft för pneumatik

För att säkerställa effektiv överföring av ren och torr tryckluft i automatiserade system krävs specifika egenskaper och förhållanden. Dessa inkluderar mekaniska komponenters motstånd och kompakthet, som utgör grundläggande egenskaper hos pneumatikmoduler. Dessa egenskaper möjliggör maximal effektivitet och hållbarhet i anslutningssystemen.

För att ytterligare öka modulariteten och utöka lösningarna har ILME introducerat två nya dubbelstorlekar av MIXO-moduler – CX 02 MPBF/M. Dessa har större metallkontakter avsedda för slangstorlekar 8.0 och 10 mm. 

De nya pneumatiska modulerna är modulära och flexibla. De inkluderar avtagbara och dedikerade pneumatiska kontakter, där CMPES B används som lämpligt borttagningsverktyg för utsug. Kontakterna finns i rak version, antingen med slanghållare för kräng-över slangfäste (ID: 8 och 10 mm) eller med snabbpassning insticksrörfäste (OD: 8 och 10 mm). Dessutom kan honkontakterna vara med eller utan avstängningsventil.

De nya kontakterna är konstruerade för upp till 500 eller 10 000 parkopplingscykler och är kompatibla med traditionella MIXO-ramar/kapslingar eller HNM (högt antal parkopplingar) MIXO-ramar/kapslingar. De klarar ett kontinuerligt arbetstryck på 10 bar, med ett arbetstemperaturområde från -40 till +80°C och är kompatibla med de flesta industriella installationer.

Fördelar:

Idealiska för tuffa miljöer tack vare robusta metallkontakter.
Möjliggör ökad slangdiameter för ökat luftflöde och/eller reducerad tryckförlust (vid långa arbetslinor).
Tillåter återanvändning av slangar genom push-in-anslutning.

ILME Nordic AB
Transportvägen 18
246 42 Löddeköpinge
Kävlinge kommun
Sverige
VAT nummer: SESE5568976392

Kontaktperson

NS
Niklas Sparrenbom
Verkställande Direktör
niklas.sparrenbom@ilme.se

Tipsa en kollega

0.031