23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Damstahl utbildar kunderna i rostfritt stål

Damstahls egen kemiingenjör och specialist på rostfritt stål Claus Qvist Jessen reser runt i Sverige och vidareutbildar företagets personal och kunder.

Damstahl är Sveriges enda stålgrossist som är specialist och enbart säljer rostfritt stål. Inköpare av rostfritt ställer stora krav på materialet och kunnandet hos leverantören. Målsättningen är att alltid kunna ge råd om den bästa produkten och lösningen. Därför lägger Damstahl stor vikt vid att medarbetarna kontinuerligt får möjlighet att öka sina kunskaper om rostfritt, kunskaper som sedan kan föras vidare till kunden.

Damstahl tar det här med kunskap på så mycket allvar att man anställt sin alldeles egen kemiingenjör, danske Claus Qvist Jessen. Hans arbetsplats är Damstahls huvudkontor i Skanderborg, Danmark, men en stor del av tiden reser han runt till Damstahls kontor och kunder och håller föredrag inom sina specialämnen rostfritt, korrosion och bearbetning.

Damstahl erbjuder sina kunder kompetensutveckling inom rostfritt och kommer gärna ut och håller utbildningar direkt på företaget eller på konferenslokal. Till exempel ordnar Damstahl Göteborg ett seminarium med Claus Qvist Jessen i Jönköping den 27 april för ett 50-tal inbjudna kunder. Genom att regelbundet ordna utbildningsträffar inom rostfritt för personal och kunder säkrar Damstahl sin position som Sveriges ledande leverantör av rostfritt stål.

Damstahl ab
Cylindergatan 2
212 41 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5562078534

Tipsa en kollega

0.032