23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nya AXYR® -ILME kontaktinsats

Ju mer dynamiska industrierna blir, desto mer ökar behovet av förenklade elektriska anslutningsprocesser för att kunna följa med i den kontinuerliga utvecklingen. I det senariot, snabb och säker hantering är viktig, särskilt när det gäller krävande applikationer, och lättanvända produkter hjälper till att minimera risken för fel i alla steg.

AXYR® anslutningsteknologi ifrån ILME är designad att passa kraven för alla typer av installationer och matchar hög densitet som är typisk för crimpprestanda med enkelheten hos en rak fjäder-push-in anslutning
Det befintliga 16 A-sortimentet av AXYR® produkter utökas med den nya CQEY-serien, inklusive standard- och dubbla insats storlekar (artikelnummer CQEY… N), parkopplingsbara och kombinerbara - när de är okodade - med deras motsvarande CQE-krimpmodeller. Tillsammans med CQY-insatserna utökas därför de möjliga konfigurationerna från 5 upp till 92 poler som passar kompatibla kapslingar upp till storlek "104.62" .
 
Den verktygslösa kabeldragningen, pålitlig och snabb vilket är AXYR®-styrkan, genomförd av ett enkelt tryck av ledaren i fastsättnings knappen, kräver inga speciella handhavanden.
 
De viktigaste egenskaperna hos CQEY-produkter inkluderar också:
täcker en ledararea från 0,25 mm2 till 2,5 mm2 för förberedda flexibla koppartrådar, till 4 mm2 för oförberedda solida eller flexibla koppartrådar;
motstånd mot mekanisk stress och vibrationer;
ytterligare kodning av parkoppling är möjlig med hjälp av CR Q08E kodstift;
 
AXYR®, wiring in axis - sätt bara i kabeln och färdigt!
 
VISA DATABLAD
DOWNLOAD PDF
För ytterligare tekniska detaljer titta på filmklippet

ILME Nordic AB
Transportvägen 18
246 42 Löddeköpinge
Kävlinge kommun
Sverige
VAT nummer: SESE5568976392

Kontaktperson

NS
Niklas Sparrenbom
Verkställande Direktör
niklas.sparrenbom@ilme.se

Tipsa en kollega

0.047