23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Focus på att minska vattenförbrukningen: Carsten Holm AB deltar på Vatten-2023 mässan i Göteborg

VATTEN 2023: Packnings- och tätningsspecialisten Carsten Holm AB deltar på Vatten 2023 mässan, den 24-26 oktober på Svenska Mässan i Göteborg. Mässan riktar sig till vattenförsörjnings- och avloppsindustrin och fokuserar på hållbarhet och minskning av vattenförbrukningen.

Kretslopp och hållbarhet
I en tid, där det är mer fokus på kretslopp och hållbarhet än någonsin, spelar vattenförsörjnings- och avloppsindustrin en viktig roll.

På mässan visar Carsten Holm AB effektiva tätningslösningar som kan bidra till att minska vattenläckaget.

Carsten Holm AB är en del av den danska delegationen på totalt 9 företag som är samlade i den danska paviljongen i monter A02:32. Vi ser fram emot att kunna dela med oss av vår kunskap och erfarenhet inom effektiva och pålitliga tätningar och packningar, och tillsammans med de andra danska företagen kunna presentera lösningar och visioner för en mer cirkulär och hållbar vattenproduktion.

Besök oss:
Kom förbi Carsten Holms monter, och träffa våra medarbetare som står redo att visa dig vårt stora sortiment av packningar och tätningar. Tack vare vårt stora lager och egna tillverkning, kan vi leverera de flesta produkter på 24 timmar

Anmäl dig här, och få din gratis biljett till Vatten 2023-mässan. 

Läs mer på www.carstenholm.dk

 

Event:      Vatten 2023-mässan 
Stad:         Svenska Mässan i Göteborg
Datum:    24-26 oktober
Monter:  Danska paviljongen, A02:32 

Om Carsten Holm gruppen
Företaget grundades av Carsten Holm 1979. Idag leds det familjeägda företaget av andra generationen.Carsten Holm A/S utvecklar, tillverkar och marknadsför standard- och specialpackningar för alla delar av den danska och internationella industrin.

Företaget har för närvarande 40 anställda i Danmark och Sverige och 10 personer i företagets kinesiska dotterbolag, Holm Sealing Solutions LTD, i Suzhou i Kina.

Carsten Holm AB
Kielbergvej 16
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark

Kontaktperson

Michael Jacques Lauritsen
Försäljningschef
mjl@carstenholm.dk

Tipsa en kollega

0.049