23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Lesjöfors China utsett till Årets leverantör av ElringKlinger

Lesjöfors China tilldelas ett prestigefyllt pris av kundföretaget ElringKlinger. Som Global Supplier of the Year får Lesjöfors det högsta betyg som en leverantör någonsin uppnått. Ett nära samarbete inom koncernen har banat väg för denna utmärkelse.

Ett av Lesjöforsföretagen i Tyskland har varit leverantör till ElringKlinger sedan 2002. När det blev en del av Lesjöforskoncernen 2013 introducerade de Lesjöfors China för ElringKlinger eftersom företaget vid den tiden letade efter en lokal komponentleverantör i Kina. Presentationen ledde till en nära affärsrelation och Lesjöfors levererar i dag globalt till flera av ElringKlingers anläggningar.

Maxpoäng

ElringKlinger mäter leverantörerna i fyra olika områden: kvalitet, pris, innovation och samarbete. Lesjöfors Kinas 98 poäng är det högsta betyg som någon leverantör någonsin har uppnått. Under andra halvan av 2022 uppnåddes nära nog perfektion på alla områden med en poäng på 99,7 av maximala 100.

Pascal Stoll, Vice President Purchasing på ElringKlinger kommenterar affärsrelationen:

"Utmärkelsen uppmärksammar Lesjöfors utmärkta prestation som vår leverantör i alla områden från leverans till kvalitet och konkurrenskraft. Vi ser fram emot att utveckla våra affärsrelationer med pålitliga och högpresterande leverantörer som Lesjöfors. Målet för de kommande åren är att arbeta fram nya innovativa produkter för vår e-mobilitet och lättviktsegment för att generera ytterligare tillväxt i nära samarbeten.”

Engagerad kundsupport

Jane Huang, försäljningschef på Lesjöfors China, har spelat en avgörande roll i denna utmärkelse där hon hängivet har stöttat ElringKlinger i många år.

"Det är naturligtvis mycket tillfredsställande att allt hårt arbete uppmärksammas av våra kunder", säger Jane Huang.

Mikael Andersson Vice President Lesjöfors Asia kommenterar utmärkelsen:

  "Jag är mycket stolt över Changzhou-teamets prestation. Att vara den främsta leverantören i konkurrens med mer än 1 000 andra leverantörer globalt är något vi kan vara extremt nöjda med. Det är också uppmuntrande att notera att vår koncerns globala hållbarhetsfokus till 100 % matchar våra kunders krav.

Om Elring Klinger

Som en av världens ledande systempartners till fordonsindustrin, är ElringKlinger specialiserat på e-mobilitet, lättviktslösningar samt teknik för tätning, avskärmning och verktyg.

Lesjöfors AB
Lagergrens gata 2
652 14 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560013251

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.031