23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

ISCAR Sverige presenterar ny produktansvarig för fräsning

Iscar Sverige AB är ett av 40-talet dotterbolag i den internationella koncernen IMC som är ett av de världsledande företagen inom utveckling, tillverkning och försäljning av verktyg för skärande bearbetning. Iscar Sverige verkar på den svenska marknaden och hälsar nu med stor glädje en ny medarbetare – Niclas Larsson – välkommen till teknikorganisationen.

Niclas Larsson började sin anställning 4 september och är anställd som produktansvarig för fräsning. Niclas har stor erfarenhet inom skärande bearbetning genom olika roller i branschen, där han bland annat haft anställningar som såväl operatör, produktionstekniker och produktionsledare.

Niclas utgår från Emmaboda och nås på
📧 niclasl@iscar.se
☎️ 070-680 88 58

Bakgrund
Niclas utbildade sig på Xylems Industriskola i Emmaboda och jobbade efter avslutad utbildning som operatör och produktionstekniker på Xylem. I slutet av 90-talet läste Niclas ”Ledarskap och Produktionsmetodik” och jobbade därefter som Yrkeslärare, ett yrke han sedan utövade i några år innan han började som produktionsledare på Xylem. De senaste 12–13 åren har Niclas jobbat som tekniker ute på fältet och även en hel del med CAM-beredningar. Niclas har alltid haft ett stort tekniskt intresse och är nyfiken på hur saker fungerar vilket passar mycket bra även i hans yrkesval.

Iscar Sverige AB
Kungsängsvägen 17B
Box 845
751 08 UPPSALA
Uppsala kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562968858

Kontaktperson

AP
Annika Peterson
Marknad
annikap@iscar.se

Tipsa en kollega

0.031