23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Äntligen dags för EMO - det firar vi med 10% rabatt på DATRON tools

DATRON är mycket duktiga på frästeknologi och har utvecklat både CNC-maskiner och CNC-verktyg i över 20 år. DATRON har utvecklat CNC-verktyg för många olika bearbetningar och material. Deras CNC-verktyg är effektiva och har en lång livslängd, vilket ger färre verktygsbyte som i sin tur ger färre stopp och bättre flöde i produktionen.

Om du inte har provat DATRONS 4-in-1, gör det nu. Du kommer inte bli besviken. DATRON 4-in-1 är patenterad, speciellt balanserad med polerat blad och polerad kanal. Lämplig för många olika material och höghastighetsbearbetning.

Bearbetning i Aluminium
DATRONs CNC-verktyg har hög fräskapacitet, tyst gång och hög stabilitet. DATRON har flertalet fräsverktyg för många olika bearbetningar. De har många olika 1- och 2-skäriga fräsar för finbearbetning och planfräsning. DATRONs har flera olika gängverktyg för snabb och noggrann skärning.

Bearbetning i Plastmaterial
Välj DATRONs CNC-verktyg för snabb bearbetning utan smältning. DATRONs gravyrverktyg finns med många olika vinklar och spetsar. DATRON har även ytterradiefräsar för perfekt siktkant.

Bearbetning i Skummaterial
DATRON har utvecklat CNC-verktyg för att bearbeta skum. Skumfräsarna är av mycket hög kvalitet och mycket kostnadseffektiva, tidsbesparande och framförallt så slipper man efterbearbetningen som annars krävs vid bearbetning med vanliga bearbetningsmetoder som tråd-, vatten- och laserskärning av Polyurethan-skum.

Bearbetning i Akrylmaterial
DATRONs CNC-verktyg för akryl har hög skäreffekt – utan spånansamling och ger transparenta konturytor. Dessa CNC-verktyg ger perfekta resultat vid både finbearbetning och vid grovfräsning!

Bearbetning i Kompositmaterial
DATRONs CNC-verktyg för bearbetning i komposit är kostnadseffektiva och ger en exakt bearbetning i abrasiva material. 4-skäriga fräsar med mikrotandning, specialslipade och särskild beläggning.

Ladda gärna ner verktygskatalogen här

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Notera! Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller endast verktyg i grupp 1 och 2.

 

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
VAT nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.031