23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Holmen Paper inleder andra etappen i uppgraderingen av onlinesystem på PM11 vid Hallsta pappersbruk

Baserat på framgången från den inledande fasen av uppgraderingen under 2022 tar Holmen Paper, branschledande inom papperstillverkning, ännu ett steg mot innovation genom att uppgradera sitt onlinesystem för tillståndskontroll på PM11 till det avancerade Intellinova Parallel EN-systemet.

Holmen Paper är en ledande aktör inom papperstillverkning och är känt för sitt engagemang för kvalitet och hållbarhet. Uppgraderingen till Intellinova Parallel EN är ett tydligt exempel på deras vilja att omfamna modern teknologi för förbättrad prestanda.

Efter den framgångsrika första uppgraderingsfasen som genomfördes år 2022, med fokus på mätutrustning för vira- och presspartierna, har Holmen Papers avdelning för förebyggande underhåll redan sett fördelarna med Intellinova Parallel EN. Införandet av Intellinova Parallel EN utrustar Holmen Paper med SPM:s patenterade mätmetoder, HD ENV och SPM HD, gemensamt kallade HD-teknologier. Dessa metoder ger exceptionella förvarningstider och möjliggör strategisk planering för underhåll och reparationer. Resultatet är förlängd livslängd, minskade reparationskostnader och minimerad stilleståndstid.

Denna tidigare framgång har lagt en solid grund för den andra fasen av uppgraderingen, vilken innefattar installation av 104 vinklade accelerometrar av modell SLD144S som kommer att förse Intellinova Parallel EN med mätdata för analys i mjukvaran Condmaster Ruby.

Joel Bergström, underhållschef på Holmen Papers bruk i Hallsta, kommenterar investeringens betydelse: "Denna satsning är en del av vår strategi och vår utstakade väg framåt där implementeringen och användningen av ny teknik ger stora fördelar. Den möjliggör att vi kan ta ytterligare steg mot ett smartare, mer planerbart och effektivare underhåll."

Holmen Papers engagemang för att ligga i framkant är tydligt genom deras investering i tillståndskontroll. Genom att dra nytta av kraften i banbrytande teknologi för tillståndskontroll säkerställer företaget optimal prestanda och bidrar till sin status som ett resurseffektivt och miljömedvetet pappersbruk.

SPM Instrument AB
Box 504
645 25 STRÄNGNÄS
Besöksadress: Finningevägen 71
645 42 STRÄNGNÄS
Strängnäs kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561324228

Kontaktperson

Tomas Årman
Försäljningschef Sverige
+46 15222500 tomas.arman@spminstrument.se

Tipsa en kollega

0.031