23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Stor chans till inspiration!

Se nya produkter, innovativa material och effektiva lösningar för tillverknings- och processindustrin i Borlänge.

Flexibla EURO EXPO-mässan bygger under oktober sin labyrint i Borlänge. Vi finns på plats för att visa sortiment och kunskap inom industriautomation.

Labyrint fylld av industriautomation
Flexibla EURO EXPO mässan bygger under oktober upp sin labyrint i Borlänge. Industrimässans affärsidé är sedan deras start 1997, att arbeta med rationella möten mellan köpare och säljare inom tillverkningsindustrin.

EURO EXPO vill hjälpa företag att bygga upp affärsrelationer på såväl kort som lång sikt. För att åstadkomma detta ​​​​​​​bygger dom regionala industrimässor. På så sätt behöver de besökande företagen bara avsätta några timmar för att kunna ta del av branschens nya innovationer.

EURO EXPO IndustriMässor möjliggör värdefulla möten!
Vi har under de senaste åren ställt ut på flera EURO EXPO-mässor utspridda i Sverige. Nu ser vi fram emot kommande 2 mässdagar i Borlänge i oktober!

Andreas Palmér och Mats Florens kommer vara på plats för att representera Acumo i vår monter. I montern visas delar ur vårt stora sortiment av inom mekanik, mekatronik, mätning och motion.

Det är inte bara produkterna som vi vill visa upp. Stanna till hos oss i mässans labyrint och ta del av vår kunskap och erfarenhet av automationslösningar.

🌟 Se delar av vårt stora sortiment 

📢 Läs mer om Euro Expo

Acumo AB
Söderby Gårds Väg 11 A
147 60 Uttran
Botkyrkas kommun
Sverige
VAT nummer: SE5566467717

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.031