23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Acumo AB

Acumo AB är ett flexibelt företag med fokus på automationslösningar där vi med vår stor erfarenhet hjälper våra kunder inom områdena positionering, mätning och detektering.

Gå in och läs mer direkt på Acumos hemsida: www.acumo.se

Sedan Acumos start 2003 har vårt arbetssätt byggt på en nära relation med våra kunder, ofta med personliga besök, där vi hellre ser oss som en samarbetspartner än en ren leverantör. Vi är väldigt glada för den feedback vi får och känner oss extremt privilegierade som får växa tillsammans, såväl med våra kunder samt våra egna leverantörer och samarbetspartner.

För att säkerställa att vi på Acumo strävar i rätt riktning, har vi tagit fram gemensamma värderingar som ligger till grund för vår företagskultur. Värderingarna visar även hur vi eftersträvar att arbeta tillsammans med våra kunder.  Våra fem värderingar är:

- Glädje
- Service
- Ledarskap
- Kommunikation
- Engagemang

Genom lång erfarenhet och stort engagemang ger vi våra kunder kunskap och kompetens till nya projekt. Med hänsyn till våra deras behov och branschens nya standarder bygger vi kontinuerligt upp vår breda produktportfölj.

Vi vill kunna garantera högsta kvalitet på hela sortimentet. Därför ställer vi höga krav och väljer våra leverantörer med största omsorg. Kraven ställs inte endast på leverantörernas tekniska innovation och produktutveckling, utan även på deras dokumentation, certifieringar och leveranser.

Vår kunskap och kompetens är den främsta produkten vi har och den är faktiskt helt gratis!

Se hela vårt produktsortiment: www.acumo.se/produkter

Acumo AB
Söderby Gårds Väg 11 A
147 60 Uttran
Sverige
VAT nummer: SE5566467717
10-19

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Tipsa en kollega

0.078