23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Steven Vindevogel utsedd till chef för Panasonics affärsdivision för mobila lösningar

Steven kommer att fokusera på fortsatt regional tillväxt med stöd av utökade end-to-end-lösningar och en betoning på hållbarhet.

Panasonic Connect Europe meddelade i dag att Steven Vindevogel utsetts till ny chef för Mobile Solutions Business Division Europe, vilket innebär att han lämnar som sin roll som ställföreträdande chef. Han kommer att bygga vidare på Panasonic TOUGHBOOKs position som Europas ledande tillverkare av robusta bärbara datorer genom att fortsätta utöka utbudet av livscykellösningar kring produkterna och öka fokus på hållbarhet.

”Digitaliseringen av den mobila arbetskraften innebär en ny värld av möjligheter för våra kunder, oavsett om det handlar om konkurrensfördelar inom transport och logistik, tillverkning och leveranskedjan, eller förbättrade svarstider och anslutningsmöjligheter för räddningstjänster och försvar. Men robust hårdvara räcker inte, kunderna behöver en partner som kan arbeta tillsammans med dem – under enheternas hela livscykel – och hjälpa dem att fortsätta vara konkurrenskraftiga. Det är detta vi fokuserar på”, säger Steven Vindevogel.

Under sin tid som ställföreträdande chef ledde Steven Vindevogel utvecklingen av TOUGHBOOK end-to-end-lösningar, en portfölj av managed services som erbjuder skräddarsydd, livslång support för företagens investeringar i tåliga mobila datorer, från skräddarsydd applikationsutveckling till förebyggande underhåll och service. Detta fokus kommer att öka i takt med att organisationen fortsätter att utveckla heltäckande tjänster som gör det möjligt för kunderna att dra nytta av ny teknik, till exempel privata 5G-nätverk.

I år övervakade Steven Vindevogel även lanseringen av TOUGHBOOK Revive, ett icke-vinstdrivande cirkulärt initiativ som uppmuntrar kunder att donera uttjänta enheter för att återvinnas eller återanvändas i mindre organisationer och välgörenhetsorganisationer. ”Med allt stramare IT-budgetar och hållbarhet som en viktig faktor i affärsbeslut vill mobilanvändare känna sig trygga med att de gör framtidssäkra och tillförlitliga investeringar”, förklarar han. ”Våra enheter är konstruerade för att hålla i många år och med den senaste inbyggda modulariteten kan de enkelt anpassas i fält till olika uppgifter under hela sin livslängd. Lanseringen av TOUGHBOOK Revive var nästa logiska steg i den resan för att bidra till att skapa en cirkulär ekonomi.”

Innan Steven Vindevogel började på Panasonic som Business Manager i Belgien arbetade han på andra teknikjättar som Sony Ericsson och Packard Bell. Han har en masterexamen i företagsekonomi från Ghent University.

Steven Vindevogel efterträder Daichi Kato, som hjälpte TOUGHBOOK att växa under sin tvååriga tjänst och har befordrats till VD för Panasonic Avionics Business Unit i Japan.

digitalPR
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark

Tipsa en kollega

0.047