23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Transdevs snabba och enkla implementering av HxGN EAM för standardiserad tillgångshantering

Läs om hur Transdev Australasia optimerade sin verksamhet genom att förena flera system, förenkla sin leveranskedja och förbättra säkerheten med HxGN EAM.

Sedan 1998 har Transdev utformat transportsystem för alla former av offentliga, delade, privata, stads- och landsbygdstransporter. Transdev integrerar mobilitetsvänliga tjänster som applikationer som kombinerar flera transportalternativ, hantering av kontaktlösa betalningssystem på bussar och samordning av flottor av taxibilar och bilar med chaufför.  
  
Utmaningarna:  
  
Transdev Australasia hade olika processer för tillgångsstrategi i olika delstater, vilket skapade ett behov av en centraliserad lösning för att effektivisera tillgångsförvaltningen i Australien och Nya Zeeland. För att uppnå detta ville Transdev sömlöst hantera flera tillgångar över hela landet, upprätthålla en konsekvent verksamhet och följa ISO 55001 för att visa sitt engagemang för effektivitet och ändamålsenlighet.  
  
Lösningen:  
  
För att hantera olika utmaningar behövde Transdev en heltäckande och landsomfattande strategi för tillgångshantering genom en EAM-lösning (Enterprise Asset Management). Genom att implementera denna lösning kunde företaget uppnå konsekvent förvaltning och systemoptimering, uppfylla ISO 55001-standarder, dra nytta av tillväxtmöjligheter och effektivt hantera tillgångsförvärv, kontroll, underhåll och efterlevnad under hela livscykeln. EAM effektiviserade också underhåll och upphandling, automatiserade lagerhanteringen, förbättrade säkerheten, minskade arbetsbelastningen, förbättrade systemkompetensen och förenklade hanteringen av leveranskedjan. Sammantaget blev HxGN EAM-lösningen en viktig differentierande faktor för tillgångsförvaltning, vilket gjorde det möjligt för Transdev att säkra nya affärsmöjligheter, särskilt inom statliga kontrakt för transportinfrastrukturförvaltning.  
  
Genom att samarbeta med Hexagon kunde Transdev Australasia optimera sin verksamhet genom att förena flera system, förenkla sin leveranskedja, förbättra säkerheten och minska arbetet för sina anställda.  
  
 
Läs hela fallstudien för att lära dig mer. 

Hexagon Metrology Nordic AB
Svista 7
635 02 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5566019773

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.078