23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

3nine utökar sitt produktsortiment med fokus på renluftslösningar för industriella miljöer

3nine, en global tillverkare av teknologi för att rena industriell inomhusluft, fortsätter sin strategiska expansion för renluftslösningar till industriella miljöer. Detta initiativ stärker 3nines engagemang för miljöansvar och etablerar företaget som en ledande leverantör av renluftsteknik.

Det utökade produktsortimentet kommer att innehålla fler toppmoderna lösningar för att rena industriell inomhusluft och eliminera farliga partiklar som damm, ångor och aerosoler. Målet är att ytterligare öka säkerheten på arbetsplatsen och förbättra den allmänna inomhusluftkvaliteten för industriföretag.

 
"Vi är fast beslutna att skapa hälsosammare och säkrare industrimiljöer. Genom att erbjuda en mer omfattande uppsättning lösningar för ren luft ger vi företag bättre möjligheter att hantera utmaningarna med föroreningar i inomhusluften", säger Oskar Olai, VD för 3nine. "Vårt mål är att tillhandahålla innovativ teknik som skyddar arbetstagarna och bidrar till en mer hållbar framtid."
 
3nine kommer att främja strategiska partnerskap med branschexperter för att driva innovation och säkerställa att dess lösningar uppfyller de föränderliga behoven hos industrikunder. Genom dessa samarbeten strävar 3nine efter att fortsätta ligga i framkant när det gäller ren luftteknik.
 
Med sitt utökade produktsortiment befäster 3nine sin position som en pålitlig partner för företag som är engagerade i miljöansvar och säkerhet på arbetsplatsen. Genom att ta itu med de mångfacetterade aspekterna av luftföroreningar inomhus strävar 3nine efter att göra en meningsfull inverkan på den globala luftkvaliteten och bidra till ett hälsosammare och mer hållbart industrilandskap.
 
För mer information om 3nine och dess utökade sortiment av renluftslösningar, besök www.3nine.se eller kontakta oss på: 08 601 35 40
 
Om 3nine:
3nine är en ledande leverantör av innovativ teknik för att rena industriell inomhusluft. Med målet att tillhandahålla rena och hälsosamma arbetsmiljöer erbjuder 3nine innovativa lösningar för eliminering av oljedimma, oljerök och damm. Genom att kombinera innovativ teknik med omfattande branschexpertis fortsätter 3nine att vara en pålitlig partner för kunder som söker tillförlitliga luftreningslösningar.
 

3nine AB
Box 1163
131 27 Nacka Strand
Nacka kommun
Sverige
VAT nummer: SE5565745394

Tipsa en kollega

0.047