23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ewellix Service Center – Kundanpassade linjära produkter

Ewellix Service Center i Göteborg är en fullt utrustad verkstad speciellt utformad för att kunna skräddarsy linjära produkter till kunders specifika applikationer och behov. Helt enkelt en one-stop shop för ditt företags linjära produktbehov.

Ewellix Service Center i Göteborg (ESC) har ett eget lager med hög tillgänglighet och snabba leveranser. Omkring 500 linjära produkter såsom kul- och rullskruvar, skenstyrningar, vagnar och axlar finns alltid i lager för omgående leverans. 

ESC Göteborg har även korta ledtider på standardproduktanpassningar vilket säkerställer en hög servicegrad och support till kund. 

”Vi kan erbjuda allt inom mekanisk bearbetning och montering från beräkning, fräsning, svarvning, håltagning, kapning, slipning, riktning till produktmärkning. Vår erfarna personal har en hög teknisk kompetens och mångårig erfarenhet av linjära produkter, säger Jens Nielsen, produktionsplanerare inom Ewellix Service Center i Göteborg.

”Vår styrka är den lokala närheten där vi har en flexibel serviceorganisation som även har stöd i globala funktioner, där Ewellix sedan årsskiftet är en del av Schaeffler Group, säger Mikael Glenndahl, Business Operations Manager, Ewellix Service Center.

För ytterligare information kontakta Mikael Glenndahl, Business Operations Manager,
Ewellix Service Center, mobil 0725-20 16 44.

Ewellix är en global innovatör och tillverkare av elektromekaniska ställdon samt komponenter och subsystem för linjär lagring och drivning. Produkter och lösningar används bland annat inom automation av monteringsprocesser, medicinska applikationer och anläggningsmaskiner. Ewellix består idag av 16 försäljningsenheter och sex fabriker. Ewellix omsätter cirka 250 miljoner euro och har cirka 1250 anställda. Ewellix har sitt huvudkontor i Göteborg och ägs av Schaeffler Group.  

Ewellix AB
Box 33
433 21 Partille
Partille kommun
Sverige
VAT nummer: SE5590535356

Kontaktperson

Annika Lemming
Corporate Communication Manager
+46 722 16 22 53 annika.lemming@ewellix.com

Tipsa en kollega

0.047