23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Monitor ökar engagemanget i Danmark – förvärvar partner

Monitor ERP System, ledande leverantör av affärssystem, tar ett viktigt steg för att stärka sin närvaro i Danmark genom att förvärva sin danska partner Xpect IT. Genom denna strategiska affär kommer Monitor att satsa mer i Danmark och uppnå en ännu starkare position på den danska marknaden.

Sedan 2016 har Monitor haft ett framgångsrikt partnerskap med Xpect IT, vilket har bidragit till att etablera Monitor som ett respekterat namn på den danska marknaden. Genom förvärvet tar Monitor nu steget mot en ännu snabbare tillväxt och framgång.

   – Vi är fast beslutna att fortsätta vår expansion i Danmark. Vi ser den danska marknaden som en strategiskt viktig plattform för våra affärsaktiviteter, och förvärvet av Xpect IT är ett tydligt tecken på vårt engagemang för att komma närmare våra danska kunder för att erbjuda dem ännu bättre support och service, säger Johan Holmsten, Global Sales & Marketing Manager på Monitor.

För de anställda i Danmark är det ” business as usual”. Skillnaden är att det nu kommer att finnas en finansiell styrka som gör att Monitor kommer att kunna växa ännu mer i Danmark.

– Vi kommer att förstärka vår organisation och omgående anställa fler medarbetare i Danmark. Vi kommer att forma en ännu starkare och mer effektiv organisation för att möta marknadens utmaningar, säger Johan Holmsten.

Monitors huvudsäte för verksamheten i Danmark kommer fortsatt att vara lokaliserat i Odense, där det redan har etablerats en stark och framgångsrik närvaro. Arne Maegaard som idag är VD kommer att fortsätta sin position som VD.

– Vi är stolta över att tagit bolaget dit vi har. För att kunna ta nästa steg krävs det lite muskler, därför är det ett bra läge nu för att Monitor att ta över. På så sätt kan vi ta nästa steg på danska marknaden, säger Arne Maegaard, VD i Danmark.

Monitor ERP System AB
Trädgårdsgatan 7
824 26 Hudiksvall
Hudiksvall kommun
Sverige

Kontaktperson

Monitor Marketing Team
Global Marketing Manager
marketing@monitor.se

Tipsa en kollega

0.048