23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Upptäck den senaste tekniken inom oförstörande provning!

Försäljningschefen Carl Arnesson med 17 års erfarenhet inom oförstörande provning, besöker minimässan Breakpoint i Borlänge den 30 mars för att prata om nästa utvecklingssteg efter traditionella OFP-metoder.

Upptäck den senaste tekniken inom oförstörande provning med experten Carl Arnesson

Vill du veta vad som är på gång inom oförstörande provning (OFP)?

Välkommen till minimässan Breakpoint i Borlänge den 30 mars och lyssna på Carl Arnesson, försäljningschef på Novatic Industrial AB. Med över 17 års erfarenhet inom OFP, är han en av de främsta experterna inom området.

Carl har arbetat med OFP sedan 2004 och innehar IWE, IWI-C och Nivå III-certifieringar i 4 OFP-metoder. Sedan 2010 har han arbetat med försäljning och applikationshjälp på Novatic Industrial AB, en komplett återförsäljare av utrustning och tillbehör inom primärt oförstörande provning (OFP) samt närliggande branscher.

På minimässan Breakpoint i Borlänge den 30 mars kommer Carl att presentera den senaste tekniken inom OFP. Han kommer att visa vad som är på gång när man går från de traditionella OFP-metoderna till nästa utvecklingssteg. Novatic Industrial AB är stolta över att kunna erbjuda den senaste teknologin inom oförstörande provning, och Carl kommer att visa hur denna teknologi kan hjälpa dig att arbeta smartare och mer effektivt.

Så var med på Breakpoint i Borlänge den 30 mars och ta chansen att lära dig av en av de främsta experterna inom oförstörande provning. Vi ses där!

Fri entré. Lunch ingår.
Minimässa Breakpoint i Borlänge 30 mars 2023
Boka din biljett här!

 

AFRY´s Test & Qualification Center
Forskargatan 3
781 70
Borlänge
781 70 Borlänge
Borlänge kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562248012

Kontaktperson

Rodolfo Campos
Sales Manager
+46 725517765 rodolfo.campos@afry.com

Tipsa en kollega

0.047