23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Panasonics nya LCD-projektor ger 80 tum stora bilder på 1 cm

Den senaste modellen i Panasonics serie med LCD-projektorer är idealisk för att visa stora bilder i stark LED-belysning i klassrum, i mötesrum och på museer.

Panasonic Connect Europe har precis presenterat LCD-projektorn PT-CMZ50 som är designad att leverera stora bilder från ultrakorta avstånd med minimal skuggning.  Den 5 200 lm ljusstarka projektorn med ultrakort kastavstånd är perfekt för användning i klassrum och mötesrum samt på museum och andra nöjesställen. Den är också avsedd för användning i starkt ljus och under svåra installationsförhållanden.

Projektorn levererar upp till 80 tum stora bilder från ca. 1 cm avstånd utan att skapa skuggor på skärmen och utan att tittarna blir bländade av ljus från linsen. För att tränga igenom stark belysning levererar CMZ50:s laserljuskälla 5 200 lm med 3 000 000:1 i dynamisk kontrast och har en jämn WUXGA-upplösning som gör att liten text är lätt att läsa. Eftersom innehåll för widescreen blir allt vanligare stöder projektorn insignaler med upplösningar i 2560x1080 (21:9) och 3240x1080 (27:9) samt 4K, vilket gör den optimal för användning i videokonferensrum tillsammans med lösningar som Microsoft Teams Rooms.

Enkla tak- och väggmonteringsalternativ gör den här bärbara projektorn enkel att installera var som helst. På problematiska installationsplatser kan bilden flyttas digitalt ±10 % vertikalt/horisontellt och anpassas efter skärmen med hjälp av Digital Zoom Extender- och Image Shift-funktionerna via fjärrkontroll. Efter installationen kan fokus enkelt justeras med fjärrkontrollen.

Dessutom är det möjligt att börja visningen utan att behöva vänta på att projektorn värms upp. Bilden visas redan ungefär en sekund efter påslagning, och CEC-kommandokompatibel HDMI™ slår på projektorn och startar visningen automatiskt när innehåll spelas upp från en enhet. Det finns också en HDMI-utgång för anslutning till en andra projektor. Trådlös projicering fungerar via Panasonics trådlösa presentationssystem PressIT och Panasonics trådlösa moduler i AJ-WM50-serien.

CMZ50 fokuserar även på hållbarhet eftersom den optiska motorn höjer watt-per-lumen-effektiviteten med ca. 20 procent i förhållande till jämförbara projektorer med kort kastavstånd. Dessutom kräver ljuskällan och filtret inget underhåll på 20 000 timmar, vilket sänker underhållskostnaderna.

Panasonic CMZ50 blir tillgänglig under 2:a kvartalet 2023. Mer information finns på: https://eu.connect.panasonic.com/gb/en/pt-cmz50

digitalPR
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark

Tipsa en kollega

0.063