23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Smidig slidstyrning för exakt positionering

Snabba och exakta justeringar med slidstyrningar.

Designingenjörer och tillverkningschefer som letar efter förbättrad positioneringsnoggrannhet på produktionslinjerna kan uppnå snabba och exakta justeringar i sortimentet med slidstyrningar från standardkomponentspecialisten norelem.

Slidstyrningar är utformade för tillämpningar som behöver en jämn, linjär rörelse utan risk för backlash. Som sådana är de ett perfekt komplement till en mängd olika maskiner, optiska enheter och mätinstrument.

Bland fördelarna med dessa mångsidiga produkter är exakt justering av bearbetningsenheter, mätkameror, speglar, mikroskop och laserhuvuden. De kan även användas för att finjustera lödnings-, plasma- och svetshuvud och att fokusera brännmunstycken.

När mer komplex positionering är nödvändig, kan laxstjärtsformade slidstyrningar snabbt och enkelt kombineras för att bilda korsbord med hjälp av fästskruvar.

norelems laxstjärtsformade slidstyrningar består av en linjär bas och rörlig sadel, både tillverkad i aluminium. De är extremt slitstarka och är konstruerade för dynamisk belastning med en livslängd på upp till 1 miljon pistongslag.

Flera laxstjärtsformade slidstyrningar finns tillgängliga. Utöver standardmodellen levererar norelem en version med ändplattor. När ytterligare finjustering krävs finns det också två produkter, en mikrometerspindel, den andra har även ett handhjul. Kompatibla tillbehör för konstruktionstekniker inkluderar vagnledare och remsor.

För att utforska vårt stora sortiment, besök: www.norelem.se

Om norelem
norelem är världsledande tillverkare och leverantör av flexibla standarddelar och komponenter för maskinteknik. Företaget levererar mer än 70,000 standardprodukter avsedda för standardmaskiner och driftselement samt automationskomponenter.

98 procent av norelems komponenter finns tillgängliga från lager, med teknisk support för alla våra produkter. Denna omfattande lagerhållning gör det möjligt för norelem att tillhandahålla snabba och pålitliga leveranstider.

Om THE BIG GREEN BOOK
THE BIG GREEN BOOK är både norelems idékatalog och referensbok. Det är den gällande guiden till standardkomponenter.

THE BIG GREEN BOOK kombinerar produktinformation, specifikationer och teknisk information i en enda källa. Den är uppbyggd med hjälp av en logisk sekvens av artikelnummer baserat på produktionsstadier och innehåller referenser för bästa praxis, råd och vägledning.

norelem AB
Wenngarn 443
193 91 Sigtuna
Sigtuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5590714795

Tipsa en kollega

0.062