23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

norelem AB

norelem - Grönt ljust för alla dina projekt!
norelem har tillverkat och levererat delar och komponenter till verkstadsindustrin i över 65 år. Idag erbjuder norelem över 100 000 högkvalitativa standardkomponenter för maskiner och automation och produktportföljen utökas ständigt.

Med allt från nya produkter varje månad till garanterad snabb och pålitlig leveranstid har norelem visat förståelse för den snabba takten inom verkstadsindustrin. Dessutom finns norelems team, fördelade på 12 anläggningar över hela världen, alltid till hands för att leverera teknisk support till sina kunder, var de än befinner sig i världen.

I norelems webbshop kan kunderna beställa sina standardkomponenter när helst det passar dem. Här kan kunderna även ta del av norelems omfattande CAD-data som säkerställer effektiva konstruktioner och betydande tidsbesparingar i produktspecificeringen. norelems CAD-data underlättar även integrationen av en produkt i designprocessen med oöverträffad noggrannhet, genom att kunderna inte längre manuellt behöver rita komponenter från grunden.

Utöver rollen som tillverkare och leverantör bidrar företaget även till att forma framtidens ingenjörskonst genom norelem ACADEMY. Genom att tillhandahålla en inkörsport till expertkunskap inom teknik, design och tillverkning kan studenter och erfarna yrkesverksamma få tillgång till en mängd online-resurser, tekniska artiklar och webbseminarier samt boka ACADEMY:s ShowTruck för mer praktisk inlärning.

norelem AB
Wenngarn 443
193 91 Sigtuna
Sverige
VAT nummer: SE5590714795
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Tipsa en kollega

0.031