23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nytt nummer av TechTrends, vår kundtidning.

| Medlemsnyhet | Företag Prevas AB

Prevas gör skillnad för många människor.

Många av Prevas kunder, där vi är utvecklingspartner, tar fram produkter och lösningar för att möta samhällets stora utmaningar. En av de utmaningar som samhället står inför är en åldrande befolkning som ställer högre krav på mer och effektivare sjukvård, samtidigt som samhällets resurser är begränsade. mHealth är ett område som med intelligenta tekniska IT-lösningar tillför samhället nya kostnadseffektiva lösningar till gagn för väldigt många människor.

Vi har varit med att ta fram flertalet lösningar för bland annat bättre livskvalitet (Permobil), säkrare vård, bl.a. Zenicor och Alere och ökad livsmedelskvalitet för neonatala barn och tredjevärlden (Miris). En del av projekten har vunnit branschens finaste priser och företagen har kunnat expandera till fler marknader. I den här tidningen kan du läsa om Kontigo Care som hjälper människor med alkoholproblem att leva ett nyktrare liv. Förnybara energikällor, effektivare energiproduktion, och energibesparingar är andra områden, där vi är med och gör skillnad.

Vi får ibland frågan: ”när ska man kontakta Prevas under processen från idé till färdig produkt? Vårt svar: ”när som helst!” Vi hjälper till med allt från koncept, prototyp, hitta finansiering, teknisk utveckling till industrialisering. Självklart kan vi börja med en förutsättningslös diskussion, som ofta föder nya idéer.

Läs mer om alla våra projekt som gör skillnad i vår senaste kundtidning TechTrends nr 2 2015.

Här kan du läsa och inspireras av våra tidigare nummer av kundtidningen.

Tekniktrender, inspiration och nyheter från Prevas AB.
TechTrends är Prevas kundtidning som kommer ut 3 gånger per år.

För att beställa en tryckt tidning och prenumerera på kommande nummer, klicka här.

Medlemsnyhet

Företag
Prevas AB

Box 4, Legeringsgatan 18
721 03 Västerås
Sverige
Prevas AB

Tipsa en kollega

0.063