23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Prevas AB

Prevas är ett utvecklingshus där påhittigheten står i centrum. Med hög teknisk kompetens och affärsförståelse hjälper vi kunder inom vitt skilda branscher att dra större nytta av vår tids teknikutveckling. Nytta för människor, planeten och ekonomin. Prevas startade 1985 och är idag 600 medarbetare i Sverige, Danmark och Norge. Prevas är börsnoterade på NASDAQ Stockholm sedan 1998. 

Hello Possibility
Vi löser problem. Många skulle nog påstå att vi gör det med olika tekniska lösningar – och visst stämmer det. Fast ännu viktigare är kanske påhittigheten. Det som Prevas egentligen handlar om. Om att tillsammans se saker som andra inte ser. Om möjligheter.
 
Vi tror att det är just påhittigheten som kommer att rädda världen. Duktiga människors förmåga att se lösningar som ännu inte finns. Som gör det möjligt för hjärtsjuka att via en uppkoppling hemifrån mäta och meddela sitt EKG till sjukhuset. Eller hjälper stålindustrin att effektivisera sin produktion och samtidigt minska energiförbrukningen. Eller ser hur framtidens cykelhjälm bör konstrueras för att rädda så många liv som möjligt.

Vi tror att påhittigheten kommer att göra andra saker också. Mindre saker, men ändå viktiga för många människors vardag. Som att se till att glassen smakar likadant oavsett var i världen du köper den. Hålla koll på din cykel och larma om någon försöker norpa den. Eller göra det möjligt för dig att kontrollera din fertilitet utan att du behöver sätta din fot på mottagningen.

Detta är bara några av de tiotusentals problem vi löst sedan vi började 1985. Allt tack vare påhittiga kollegor och kunder som sett något andra inte sett. Det är så vi vill ha det. Vi kallar det Hello Possibility.

Fakta om Prevas AB

Adress
Prevas AB
Box 4, Legeringsgatan 18
721 03 Västerås
Se på karta

Region
Sverige
Västmanlands län
Västerås stad

Telefon: +46 021-360 19 00

VAT nummer: SE5562521384

Anställda: 600

Certifikat: AAA, ISO 13485:2003, ISO 9001:2008

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Helena Lundin
Yrke: Kommunikations- & informationschef
Telefon: +46 21 360 19 20

Tipsa en kollega

0.125