23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Kompressions lås som håller tätt

Designad för snabb, säker stängning i applikationer där vibration, tätning och kvalitet är avgörande.

E3 - VISE ACTION® kompressionslås

Designad för snabb, säker stängning i applikationer där vibration, tätning och kvalitet är avgörande. Southco VISE ACTION®-låsmekanismen kombinerar många olika lås kroppar och lås huvud utformade för att passa era specifika installations- och applikationskrav.

Den mjuka och precisa VISE ACTION®-designen justerar regeln bakom ramen och drar ihop den med en enda kontinuerlig halv varvs rotering. Komprimerar konsekvent 6,4 mm vid låsning för bästa funktion av applikationer med tätningar i och hjälper till att minska eller eliminera ljud och skrammel som orsakas av vibrationer. Låsfunktionen förhindrar oavsiktlig öppning på grund av stötar eller vibrationer.

Produktegenskaper och fördelar

Sex olika varianter av lås kroppar för att passa varierande dörr-/paneltjocklekar, greppområden.Vred och handtagsmodeller ger snabb och enkel åtkomst. Mer än 45 lås huvud varianter för att kunna anpassa åtkomsten och motverkar vandalism. Lågprofil och möjlighet till montering under panel minimerar utstick ovanför luckan/dörren. Finns i varianter med fast grepp och justerbara grepp.Många modeller som uppfyller NEMA 4 och IP-65 applikationer. Enkelhåls monterings förenklar installation. Kompakt version med kort låshus för applikationer med begränsade utrymmen

 Valmöjligheter

Finns i olika material och ytbehandlingar, inklusive: rostfritt stål, förkromad eller svart pulverlackerad. Versioner med  monterad regel möjliggör snabb och enkel installation; omonterade versioner finns tillgängliga för tjockare dörrar och andra applikationer med begränsad åtkomst. Varianter som kan användas vid 2- och 3-punkts kompressionslåsning. Lätt vikts, hård anodiserad aluminium version uppfyller EN45545. T-handtag med hänglås alternativ kombinerar förbättrad säkerhet med ergonomi.

 Standarder och specifikationer

Modeller med tätning uppfyller NEMA 4 och IP-65 applikationer. Modeller tillgängliga för EMI / RFI-tätning

Aero Materiel AB
Österängsvägen 16
554 63 JÖNKÖPING
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562578079

Kontaktperson

BM
Bo Murath
Product Manager
bo.murath@aeromateriel.com

Tipsa en kollega

0.031