23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

PNOZmulti - Säker brännarstyrning med diagnostik

Med det konfigurerbara styrsystemet PNOZ m3p och PNOZ mo5p har man en säkerhetsteknisk lösning för säker styrning och övervakning av brännare.

En brännare är en teknisk anordning som skapar värme genom att förbränna bränsle. När man tillför bränsle till en brännare måste definierade parametrar övervakas. Bränsletillförsel måste kunna avbrytas säkert om ett säkerhetskritiskt tillstånd (t.ex. låg vattennivå) uppstår i anläggningen.
Den säkra tändningen av bränslet och övervakningen av en brännare under drift är säkerhetsrelevanta kriterier som skall förhindra en explosion med allvarliga följder. Därför måste man integrera säkerhetskomponenter som säkert kan avbryta bränsle-tillförsel till brännaren. Med det konfigurerbara styrsystemet PNOZ m3p och PNOZ mo5p har man en säkerhetsteknisk lösning till förfogande som uppfyller dessa krav.

Översikt över fördelarna:

> Stor tidsbesparing i planering och utveckling då komplexa säkerhetsapplikationer kan implementeras enkelt och snabbt – dina säkerhetslösningar kommer från ett ställe
> Snabb driftsättning på grund av reducerad förtrådning
> Korta driftstopp genom snabb feldetektering i den inbyggda diagnostiken
> Potential för upp till 40 % tidsbesparing i alla projektdelar genom ett fritt konfigurerbart, grafiskt programverktyg (PNOZmulti Configurator)
> Godkända programblock för övervakning och styrning av brännarsystem
> Godkänd enligt standarderna EN 298, EN 230 och EN 50156

Mer information finns här.

www.pilz.se

Pilz Skandinavien K/S, dansk Filial
Smörhålevägen 3
434 42 Kungsbacka
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5020506183

Tipsa en kollega

0.062