23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Fästelement från Aero Materiel AB

Aero Materiel AB lagerhåller fästelement för olika användningsområden.

Korgmuttern som är mycket enkel att montera utan speciella verktyg efter lackering, montera i kvadratiska hål eller lite längre slits för att kunna justera placeringen.

I runda hål passar kanske gummimuttrar bättre, gummimuttern är också lätt att montera utan speciella verktyg då skruven dras fast expanderar gummimuttern i tjockt material med bottnande hål alternativ i tunnväggiga material. Du får ett förband som tätar runt hålet och är väldigt skonsamt mot materialet, perfekt för tex glas, plast eller applikationer med vibrationer.

Traditionella nitmuttrar finns i stål, rostfritt och aluminium, runda eller sexkantiga, täta eller öppna och monteras enkelt med pneumatiska verktyg.

Vår pressmutter KaptiNut som tar stora laster monteras en och en eller flera på samma gång i en excenter- eller hydraul press. Ni får ett förband som tar stora laster lika bra från bägge sidor och helt försänkt/plan på ovansidan. Vill ni se exempel på användning eller själv prova är ni välkomna att höra av er så ordnar vi med testning.

För mer information och nedladdnings bara modeller besök vår hemsida www.aeromateriel.com eller kontakta:

Bo Murath
Aero Materiel AB
Box 5031
550 05 Jönköping
036-34 44 44
bo.murath@AeroMateriel.com

Aero Materiel AB
Österängsvägen 16
554 63 JÖNKÖPING
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562578079

Tipsa en kollega

0.032